Драгана Мирковић открила зашто једну своју песму посебно воли!

Драгана Мирковић, иако је већ дуго на естради, и даље успева да изненади своје фанове и открије нешто што многи нису знали. Тако је сада признала зашто јој је једна песма коју је снимила пре много година посебно важна.

Забава 04.11.2021 | 21:47
Драгана Мирковић открила зашто једну своју песму посебно воли!

Наиме, Драгана је истакла да не постоји њена омиљена песма коју је отпевала, али да јој једна посебно битна јер је направила прекретницу у њеном животу.

- Пази, омиљена као омиљена, не могу рећи да постоји, али песме које ме везују, то је песма "Сама", то је нека прекретница у мом животу. То је била нека 2000. година, када сам одлучилла да прекинем са свим, да оснујем породицу, то је за мене био најважнији тренутак у мом животу, тако да сам бескрајно везана за ту песму. Не знам, њу кад чујем, одмах ми је у глави како сам то одлучила, како сам отишла, ето - прича Драгана, па открива за коју песму јој је жао што није њена:

Драгана Мирковић, Антонио Ахел/АТАИмагес
 

- Па, на пример, "Јужна пруга". То је мушка песма, пева Зоран Ванев. Волим мушке песме, њих тражим кад се веселим, а та песма је прелепа - испричала је певачица у емисији "Амиџи шоу".

(24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И

04.11.2021 21:51

Опет се хвали.Цудо не спомиње дворац и скромну децу.

ОДГОВОРИТЕ