Dragana Mirković otkrila zašto jednu svoju pesmu posebno voli!

Dragana Mirković, iako je već dugo na estradi, i dalje uspeva da iznenadi svoje fanove i otkrije nešto što mnogi nisu znali. Tako je sada priznala zašto joj je jedna pesma koju je snimila pre mnogo godina posebno važna.

Zabava 04.11.2021 | 21:47
Dragana Mirković otkrila zašto jednu svoju pesmu posebno voli!

Naime, Dragana je istakla da ne postoji njena omiljena pesma koju je otpevala, ali da joj jedna posebno bitna jer je napravila prekretnicu u njenom životu.

- Pazi, omiljena kao omiljena, ne mogu reći da postoji, ali pesme koje me vezuju, to je pesma "Sama", to je neka prekretnica u mom životu. To je bila neka 2000. godina, kada sam odlučilla da prekinem sa svim, da osnujem porodicu, to je za mene bio najvažniji trenutak u mom životu, tako da sam beskrajno vezana za tu pesmu. Ne znam, nju kad čujem, odmah mi je u glavi kako sam to odlučila, kako sam otišla, eto - priča Dragana, pa otkriva za koju pesmu joj je žao što nije njena:

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Pa, na primer, "Južna pruga". To je muška pesma, peva Zoran Vanev. Volim muške pesme, njih tražim kad se veselim, a ta pesma je prelepa - ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou".

(24sedam.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

I

04.11.2021 21:51

Opet se hvali.Cudo ne spominje dvorac i skromnu decu.

ODGOVORITE