Нектар пиво уз КК Борац

Компанија Бањалучка пивара је потписала уговор о наставку сарадње са КК Борац Бањалука, која је озваничена у сриједу, 3. новембра у Спортској дворани Борик. 

Спорт 03.11.2021 | 13:22
Нектар пиво уз КК Борац

Тим поводом утиске су изнијели предсједник УО КК Борац Бањалука, господин Милан Ђајић и генерални директор компаније Илија Шетка. 
 
“Драго нам је што смо у могућности да наставимо да пружамо подршку нашем познатом бањалучком клубу и надамо се да ће Клуб, у бојама нашег "Нектар пива", наставити да ниже успјехе и промовише спорт Републике Српске и ван граница наше земље,” изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре. 

“Изузетно нам је задовољство што је Пивара препознала потенцијал улагања у наш клуб, трудимо се да кроз наше маркетиншке активности промовишемо спонзоре на најбољи могући начин. Дугорочни циљ КК Борац Бањалука је остваривање што дуже и ефикасније сарадње са најпознатијим бањалучким брендом. Локал патриотизам је оно што нас је одувијек красило и издвајало на регионалној сцени, вјерујемо да је ово рецепт за успјех, јер Бањалука има два чудотворца, пиво “Нектар” и кошаркаше Борца,” изјавио је господин Милан Ђајић, предсједник Клуба КК Борац. 
 
Бањалучка пивара и КК Борац, у наредном периоду,  имају за циљ популаризацију кошарке и мотивисање што већег броја младих да се баве спортом. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар