Nektar pivo uz KK Borac

Kompanija Banjalučka pivara je potpisala ugovor o nastavku saradnje sa KK Borac Banjaluka, koja je ozvaničena u srijedu, 3. novembra u Sportskoj dvorani Borik. 

Sport 03.11.2021 | 13:22
Nektar pivo uz KK Borac

Tim povodom utiske su iznijeli predsjednik UO KK Borac Banjaluka, gospodin Milan Đajić i generalni direktor kompanije Ilija Šetka. 
 
“Drago nam je što smo u mogućnosti da nastavimo da pružamo podršku našem poznatom banjalučkom klubu i nadamo se da će Klub, u bojama našeg "Nektar piva", nastaviti da niže uspjehe i promoviše sport Republike Srpske i van granica naše zemlje,” izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare. 

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Pivara prepoznala potencijal ulaganja u naš klub, trudimo se da kroz naše marketinške aktivnosti promovišemo sponzore na najbolji mogući način. Dugoročni cilj KK Borac Banjaluka je ostvarivanje što duže i efikasnije saradnje sa najpoznatijim banjalučkim brendom. Lokal patriotizam je ono što nas je oduvijek krasilo i izdvajalo na regionalnoj sceni, vjerujemo da je ovo recept za uspjeh, jer Banjaluka ima dva čudotvorca, pivo “Nektar” i košarkaše Borca,” izjavio je gospodin Milan Đajić, predsjednik Kluba KK Borac. 
 
Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu,  imaju za cilj popularizaciju košarke i motivisanje što većeg broja mladih da se bave sportom. 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar