Наставља се рат фолкера и рокера: Ђорђе Давид вс Ђани!

Ђорде Давид опет је "поткачио" Радишу Трајковића Ђанија у емисији "Звезде Гранда".

Забава 31.10.2021 | 15:44
Наставља се рат фолкера и рокера: Ђорђе Давид вс Ђани!

Наиме, док је причао о Ђанију, Ђорђе га је ословио са "ципелић", алудирајући на то да је Трајковић на једном приватном весељу, где је певао, пио из ношене ципеле једног госта.

- Ове песме се не певају тако, ти си са твојим фигурама и фазоном потпуно у поп маниру, певао то - рекао је Ђорђе.

- Ђоле иде на наступе Ђанија, он то тачно зна како треба - добацио је Саша Поповић, након чега је Ђорђе поново испрозивао Ђанија.

Đani Trajković
фото: Драган Кадић

- Не, не, ципелићеве наступе нисам имао прилику никад да гледам. Ципелићев опус не познајем - рекао је Ђорђе.

Подсетимо, Давид је, након што су се у јавности појавли Ђанијеви снимци како пије из ципеле, оплео по фолкеру, истичући да је његов поступак јадан.

- Никад у животу то себи не бих дозволио ни за милион евра. То је мој став. Сигуран сам да и међу рокерима има људи који би за те паре окопали виноград ако треба, али ја постављам границу и на неке ствари сам стварно гадљив. Мало је јадно, али то је ствар одрастања и васпитања. Ја се још увек дружим са људима који имају блама - рекао је тада Ђорде.

Тада је након музичаровог коментара Трајковић жестоко узвратио.

Radiša Trajković Đani
фото: Принтсцреен/Курир

- Ђорде би дао све на свету да може било шта да попије из ципеле од 2.000 евра и да на све то узме бакшиш од 10.000 евра. Комплекси су чудо, ја сам био код домаћина ког приватно много волим и то што сам урадио нема цену. То се код нас у послу тако ради, тако се испоштује домаћин и тако се показује да вам је лепо у друштву које вас окружује. Ђорде је јадник који се качи на мене из не знам ког разлога, али ме то не занима, право да вам кажем. Никога од колега не коментаришем, то знају сви. Не занима ме ко колико пије, како се понаша, с ким је и шта ради. Имам здраву и складну породицу, немам трзавица, хвала Богу, добро радим, па и немам времена да их трошим на ствари које ме не занимају. Гледам себе и своје двориште, али кад ме неко изнервира тако глупим коментаром, не могу да не реагујем - рекао је Ђани тада, а исто је потврдио и сада када смо га позвали за коментар.

- Немам шта ново да додам за њега, сем истог оног што сам рекао и тада - био је кратак Трајковић.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Стварно

03.11.2021 18:38

Колико се цовјек, мозе срозати за новац,то није нормално.А Дјордје не треба да осудјује Дјанија,њему ово никада нико не би,понудио,зато сто има неколико пјесама које су народу усле у ухо.Остало је бљак.А бљак је и Дјани сто пије из смрдљиве ципеле.

ОДГОВОРИТЕ