"Љубила сам се са Бјелом, отело се контроли"

Глумица Снежана Савић мами уздахе и дан данас, а сцена у којој се љуби са Драганом Бјелогрлићем у култној серији "Бољи живот" још увијек је многима урезана у сјећање.

Забава 30.10.2021 | 20:53
"Љубила сам се са Бјелом, отело се контроли"

Снежана Савић је једном приликом открила интересантне детаље баш о овој љубавној сцени. Наиме, Снежану су новинари упитали који њен колега се најбоље љуби, а Савићева се дотакла управо Бјелогрлића.

– Много тражите од мене. Зависи докле идеш и да ли је прави пољубац. Са Бјелом сам се право љубила. Није био договор, отме се контроли и он је такав човјек воли да глуми искрено, ваљда… Не знам – рекла је својевремено Снежана Савић.

Драган Бјелогрлић својевремено је причао и о пољупцу са Лепом Бреном у у филму “Хајде да се волимо” и открио да ту сцену нису хтјели ни да симулирају, ни да фолирају.

– Пошто Брена није имала глумачког искуства, ја сам јој рекао да све радим реалистично и да нема фолирања и да тај пољубац морамо да урадимо онако како се то ради. Сјећам се да је редитељ Станко Црнобрња викао: “Стоп, стоп, Брено лакше мало”.

Озбиљно је схватила ту улогу јер је озбиљан професионалац и све је радила 100 одсто, али у филм је ушла она блажа верзија пољупца, која није била права – рекао је Драган Бјелогрлић.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар