Северина тужила повереника Хиландара за повреду части и тражи одштету од 300.000 динара!

Северина Вучковић окомила се на Српску православну цркву и њене представнике. Овога пута тужила је повереника Хиландара Милоша Стојковића за повреду угледа и части, а недавно је патријарху Порфирију послала претеће поруке, на које јој први човек СПЦ није одговорио.

Забава 30.10.2021 | 18:36
Северина тужила повереника Хиландара за повреду части и тражи одштету од 300.000 динара!

Стојковић је, како Курир сазнаје, добио тужбу након гостовања у јутарњем програму на телевизији Пинк, где је изнео своје мишљење да је бивша снајка Драгана Којића Кебе болесна нимфоманка. Северина од повереника тражи да јој исплати 300.000 динара.

- Ускоро треба да дам идем по службеној дужности да дам изјаву. Ја њу нисам увредио, него сам рекао истину. Ради се о особи ниских моралних вредности и, рекао бих, психички болесној особи која себе треба да прегледа. Познајем Игора Којића, али и Милана Поповића, њене бивше партнере, и они су изузетно добри људи и Срби - тврди Милош.

Severina, Patrijarh Porfirije
фото: Ана Паунковић, Дамир Дервишагић

Он сматра да певачица, кад јој опадне популарност, измисли аферу или сними кућни видео.

- Сама усними порнић и измисли аферу кад год јој је потребан маркетинг. Међутим, оно што ме као Србина повредило јесте њено вређање православних верника. Она може да лечи комплексе, али никако да вређа патријарха јер, по мом мишљењу, то је увреда за све хришћане у Србији. То говорим као теолог. Овде је зарадила новац и у нашој земљи увек је дочекана на најбољи начин. Поносим се тиме што ме тужила јер то значи да говорим истину и да је она ништа друго него болесна нимфоманка којој смо ми Срби дужни да станемо на црту управо због правих вредности - закључује теолог.

(Курир.рс Фото: сцреенсхот Пинк тв)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мањача

30.10.2021 16:39

И он теолог ко и она пјевачица????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисам Паметан

30.10.2021 18:48

Шта је ово са нама у Србији? Куд плови овај брод?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ова

31.10.2021 01:05

Само некога тузака.И вјецито трази одстете.