Сјетим се колико се Додик “секирао” када је мене смјењивао Ешдаун

Нека се Додик не брине за Мирка Шаровића и мој патриотизам. Кад крене да брине, увијек се сјетим Додикове „бриге“ за Николу Поплашена, када га је Високи представник смијенио прије 20 година. – истакао је Мирко Шаровић коментаришући Додикове изјаве да наводно од Ескобара Шаровић и Иванић треба нешто да добију. 

Република Српска 30.10.2021 | 14:17
Сјетим се колико се Додик “секирао” када је мене смјењивао Ешдаун

„Сјетим се и колико се Додик „секирао“ када је мене смјењивао Педи Ешдаун и лишио свих права грађанима пуних 9 година. Умјесто што брине за мене нека се брине за свој народ да опстане и преживи у овим тешким временима неразумних вођа којима и сам припада“  -поручио је Шаровић.  

Шаровић је казао да је Додик изгледа човјек који све зна, и шта ће нам као опозицији и као појединцима дати Ескобар који још није ни крочио у БиХ нити је повукао било какав потез. 

„Додик зна да дијели лекције свима, и Америци и Њемачкој и Европској унији и те лекције можемо да чујемо сваког дана. Једино не зна оно што би треба да ради а то је да Републици Српској и нашем народу омогући нормалан и пристојан живот, да им обезбиједи радна мјеста и да ради за општи напредак Републике Српске“ – истакао је предсједник СДС и додао: 

„Умјесто осмјеха на лицима наших грађана, видљиве су свакодневне бриге због његове неразумне политике коју ставља у обланду лажног патриотизма док ријеке наших младих људи континуирано напуштају земљу“ – закључио је Шаровић.

(БН)

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Xx

30.10.2021 12:57

Људи су огорцени на Додика. Није ни свјестан који је револт изазвао код народа. Он нема појма како зиви мали цовјек са минималцем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

30.10.2021 13:58

Тако је!!!

Name

Горан

30.10.2021 14:27

Сјетим се и ја да сам био на одслузењу ВРС 97-е.И да сам био послат на Мајевицу да цувамо репетитор.И јако добро се сијецам кад је Америцки СФОР дисао,оградио нас зицом,ми се треци дан предали а они нас похапсили и одвели у Тузлу у њихов затвор.Све то кад је Милорад долазио на тенку на власт...

Name

Мајевица

30.10.2021 14:33

БН ТВ је тада био на удару СФОР-а, а тај дан су им искључили репетитор јер су били против СФОР-а и окупације коју је тада предводио Додик. Водја са СФОР-ом уз Додика био је и Драгомир Керовић који ће пар година касније бити оптужен за принудни аборус и убиство дјетета у поодмаклој трудноћи мајке. Лоши људи у старту су се лијепили за Додика.

Name

РЕ ЗВОРНИК

30.10.2021 15:28

Дођите код нас да видите како Додикова армада живи и ужива. Лордови им нису равни. А до доласка Додик на власт, сви се облачили на бувљаку и Мемићима. Дипломе покуповали, па у фотеље и харчи за себе бајо мој. Страва божија. Више воле Додик од ћаће, а иконе помјерили да Додикова слика виси на зиду. Ко не воли Додик није им пожељан на слави.

Name

Ре

30.10.2021 18:58

Милета и не интересује како живи обичан човјек са минималцем, зашто би га уопште интересовало, њега интересује да његова гласачка машинерија запослена у разним министарствима, у пореској, у осталим измишљеним и непотребним буџетским институцијама живи добро, да не ради ништа и да сваке године доноси сигурне гласове...

Name

Истина

30.10.2021 23:01

Разлог смјене Попласена јос увијек стоји на страниц ОХР-а. Попласен је скинут јер није хтио предложити Додика за премијера. Фино писе.

Name

Питање за Саровица..

30.10.2021 13:01

А ко је досао на мјесто смјењеног Попласена? Сто се ниси бунио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.10.2021 13:57

Како це се бунити кад су га стрпали у затвор. Ста се правис луд?

Name

горан

30.10.2021 18:52

И поред невидјеног притиска странаца Саровиц није хтио да преузме функцију предсједника са које је одлуком високог представника смијењен Никола Попласен. Био је то веом цастан потез господина Саровица тадасњег подпредсједника Републике Српске.

Name

РАСПУЦХИН

30.10.2021 14:03

Да сам на мјесту опозиције , погледао бих неколико пута снимак Додика који је објављен јучер , послије састанка са страним "фактором" , и озбиљно бих размислио о свему. Из Додиковог држања , начина на који је говорио а и осмјеха се може видјети да је поново нечим трговао и да је задовољан трговином. Што се тиче тог његовог "покерашког лица" није се промјенио. Односно , може га се једноставно прочитати јер је исти као и прије више од три деценије. И тада се није могао суздржати када мисли да је некога намагарчио (или , како би он рекао , заХебао). А сигурно није трговао својим животом и животима своје породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.10.2021 14:24

Тада је за Попласена говорио да је високи представник у праву и да је он изнад устава,Попласена је истјеро на улицу,за Саровица је Додиг говорио да незна засто је крив али да је високи представник у праву,сад кад је мецка заиграла пред његовим вратима оце кријуци се иза народа и Републике Српске,направи хаос и доведе у питање опстанак РС,па и рат,само да би спасио своје енормно богаство пљацком овог народа,подјетио бих га на његове ријеци Слобу,иди спаси народ видис да те народ неволи,то сад за тебе вази,Милораде повуци се и спаси овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буква

30.10.2021 14:25

Добро ае сјецам те ситуације,Попласен је смјењен и избацен из кабинета и изјавио је да је понио пецат са собом и да је и даље пресједник а Додик му поруцио да мазе бити пресједник али под буквом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвијан

30.10.2021 14:25

Доктор поплашен је повео у народну правим путем уз поштовање Даyтона а Додик је дошао на тенковима у Бањалуку уз помоћ т адашњих папака и еуфора само нека се сјети како је затворио хотел у Босну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

30.10.2021 14:25

Никад ту сједницу нецу заборавити кад је Додик исмијао Попласена и Србију зато сто је Никола тразио ради бомбардовања Србије да се објави рат нато пакту ради солидарности са Србијом а недуго после тога подрзао смјену и високог представника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивица

30.10.2021 14:44

Велика подрска Додику од РС и цијеле Херцеговине.Зна он ста ради.

Name

Никола

30.10.2021 16:02

Додика може подржавати само плаћени бот или онај који живи и има корист од његове политике. Нажалост, таквих је много на буџету и они су највеће зло у друштву. Поштен човјек није и не може бити за Додика.

Name

нуто

30.10.2021 14:32

Чим чујем "грађанин" одмах помислим да је нека превара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

30.10.2021 15:04

Додик је у страху јер зна како је он то радио,и како би и данас то радио,да може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

30.10.2021 16:34

Саровиц има право, мого је се он борити за Српску Републику и дизати економију и радна мјеста.Али он је опухао ентитет до дна и кад изадје на видјело нека афера он кобајаги измисли рефередум или напад на Српску.Јер вјерујем да мало срба мозе то реално видјети и разумити, исто као и ми Босњаци не видимо све ста раде наси политицари, док се боре за Босну они све богатији и моцнији.Гдје смо ми сви погресили у прослости да сад могу манипулисати са нама и насом невољом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биx

31.10.2021 07:40

Сјецам се протеста против смјене господина Попласена у ком сам учествовала као средњосколка.Досли смо пред његову зграду,махао нам је и захваљивао на подршци. Били смо млади али довољно освјестени да схватимо какво зло нам долази са Милорадом. И били смо у праву. Страсно ми је да након свега што смо доживели за вријеме њихове владавине постоје људи који га воле и подржавају.На страну његови увлакаци са измишљеним радним мјестима којима ми плате зарадјујемо али људи који хљеба немају а дају им гласове. Који падају на његове приче о патриотизму. Извините али ретардирани сте и не треба вас жалити.

ОДГОВОРИТЕ