Кад сте у недоумици како дати име насљеднику?

Један белгијски пар постао је познат по томе што је својој једанаесторо деце дао имена на основу различитих варијација само четири слова из абецеде – А, Е, Л и X…

Занимљивости 28.10.2021 | 15:24
Кад сте у недоумици како дати име насљеднику?

Гwеннy Бланцкаерт (29) и Марино Ванеено (38) су поносни родитељи једанаесторо деце – седам девојчица и четири дечака – од којих сви имају имена од четири слова, у ствари иста четири слова.

Упркос томе што су имали 26 слова у абецеди за кориштење, након што су први пут добили деци Алексу и Акселу, двоје родитеља су доживјели откровење и одлучили су да користе само слова А, Е, Л и X да именују своју другу дјецу.!

И пошто су обоје желели велику породицу, на крају су морали да користе варијације та четири слова да дају имена и за своје следеће деветоро деце, и планирају да ураде исто када им се следеће године роди дванаесто дете.

Имена њихове деце су: Алеx (13 година), Аxел (12 година), Xела (11 година), Леxа (10 година), Xаел (9 година), Xеал (8 година), Еxла (5 година), Леаx (4 године) ), Xале (2 године), Елаx (1 година) и Алxе (6 и по месеци стара).

Иако се деца белгијског пара зову Алеx, Аxел, Xела, Леxа, Xаел, Xеал, Еxла, Леаx, Xале, Елаx и Алxе, двоје родитеља тврде да им није тако тешко добити имена. Међутим, то је друга прича за наставнике, посебно са петоро њихове деце која иду у исту школу.

У априлу следеће године, Гвени и Марино ће дочекати своју 12. бебу! Те планирају да задрже исту традицију давања имена као и раније. Пошто четири слова дозвољавају 24 различита имена, они имају 13 варијација које можете изабрати њихово ново 12 по реду дете.

Гвенина и Маринова бизарна традиција давања имена бебама први пут је доспела на насловнице вести пре неколико година, када су имали деветоро деце. Од тада су били заузети, а сада су поново у вестима и због броја деце али и самих имена њихове деце.

 

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар