Истражитељи сумњају да инцидент Алека Болдвина није био случајан?!

Случај убиства и рањавања на сету филма "Руст" и даље је мистерија. Алек Болдвин (63) је филмским пиштољем упуцао сниматељку Халину Хачинс и редитеља Џоела Сузу због чега је она подлегла ранама.

Забава 27.10.2021 | 22:22
Истражитељи сумњају да инцидент Алека Болдвина није био случајан?!

Истражитељи нису одбацили могућност да несрећни случај и и није био случајан, пише Неw Yорк Пост.

Наиме, још увек нико није ухапшен нити оптужен, али и даље се узима у обзир да је могуће да је неко то све помно испланирао.

- Много тога кружи интернетом, па ако и људи имају информације требало би да јаве обавезно нама - рекао је Хуан Риос, особа задужена за односе с јавношћу Санта Фе полиције.

Додао је и да полиција ради "споро и методично у најбољем циљу истраге, али и да ће трајати неко дуже време" и то све због броја сведока на лицу места који тек треба да се испитају.

Alek Boldvin

- Морамо да се потрудимо и обезбедимо интергритет истраге јер када се подигну оптужнице и тај случај мора да се одржи на суду - објаснио је Хуан.

Детективи су направили списак заплењених ствари са ранча "Бонанза Цреек", где су између осталог и три револвера, најмање 9 чаура и муниција у кутијама, као и торбица пуна метака, а било је чаура и на самом сету. Није прецизирана врста муниције која је нађена нити је дато више детаља.

Да подсетимо, Ијан А. Хадсон, један од глумаца у овом филму испричао је да је снимање било "опасно по живот". Био престрављен за вријеме снимања сцене у којој други убијају његов лик одметника користећи притом 20 правих пиштоља и две праве пушке.

Ian A. Hudson, Alek Boldvin
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/АБЦ7.ЦОМ, ПРОФИМЕДИА, ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар