Istražitelji sumnjaju da incident Aleka Boldvina nije bio slučajan?!

Slučaj ubistva i ranjavanja na setu filma "Rust" i dalje je misterija. Alek Boldvin (63) je filmskim pištoljem upucao snimateljku Halinu Hačins i reditelja Džoela Suzu zbog čega je ona podlegla ranama.

Zabava 27.10.2021 | 22:22
Istražitelji sumnjaju da incident Aleka Boldvina nije bio slučajan?!

Istražitelji nisu odbacili mogućnost da nesrećni slučaj i i nije bio slučajan, piše New York Post.

Naime, još uvek niko nije uhapšen niti optužen, ali i dalje se uzima u obzir da je moguće da je neko to sve pomno isplanirao.

- Mnogo toga kruži internetom, pa ako i ljudi imaju informacije trebalo bi da jave obavezno nama - rekao je Huan Rios, osoba zadužena za odnose s javnošću Santa Fe policije.

Dodao je i da policija radi "sporo i metodično u najboljem cilju istrage, ali i da će trajati neko duže vreme" i to sve zbog broja svedoka na licu mesta koji tek treba da se ispitaju.

Alek Boldvin

- Moramo da se potrudimo i obezbedimo intergritet istrage jer kada se podignu optužnice i taj slučaj mora da se održi na sudu - objasnio je Huan.

Detektivi su napravili spisak zaplenjenih stvari sa ranča "Bonanza Creek", gde su između ostalog i tri revolvera, najmanje 9 čaura i municija u kutijama, kao i torbica puna metaka, a bilo je čaura i na samom setu. Nije precizirana vrsta municije koja je nađena niti je dato više detalja.

Da podsetimo, Ijan A. Hadson, jedan od glumaca u ovom filmu ispričao je da je snimanje bilo "opasno po život". Bio prestravljen za vrijeme snimanja scene u kojoj drugi ubijaju njegov lik odmetnika koristeći pritom 20 pravih pištolja i dve prave puške.

Ian A. Hudson, Alek Boldvin
FOTO: PRINTSCREEN/ABC7.COM, PROFIMEDIA, INSTAGRAM

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar