Три године од убиства Пантића: Ко штити убице?

Прошло је више од три године од убиства Александра Пантића из Бијељине, а породица и даље тражи одговор на питање ко штити убице. Од правде, кажу, не одустају.

Република Српска 21.10.2021 | 17:15
Три године од убиства Пантића: Ко штити убице?

Ко штити убице Салета Пантића?, више од три године питају се чланови породице и пријатељи. Сестра Данијела, неуморно тражи правду. Киаже, десетине молби и захтјева упућено је надлежним институцијама. Врло често одговора није било, а неки од њих су били бесмислени, истиче Данијела. Један такав стигао је прије неколико дана.

“Поново смо добили писмо од њих да ће истрага ипак бити спроведена и да ћемо по окончању добити резуолтате те истраге. Ми се само надамо и јавно тражимо опд МУП-а РС односно од службе за заштиту инегритета и законистости да буде спроведен по хитном поступку и у складу са законом. “, поручила је ДАНИЈЕЛА ПАНТИЋ, сестра убијеног Александра Пантића

До данас за убиство нико није одговарао, али породица поручује да од истине и правде неће одустати.

“Ми настављамо даље да на све могуће законске начине тражимо правду и нећемо одусутати све док правда не буде задовољена. Знамо да овим нећемо вратити мог брата , али желимо да ставимо тачку на незаконитости свих наших институција и убицама није мјесто на улици него у затвору.”, поручила је Пантићева.

Подсјећамо, Александар Пантић убијен је 15. септембра, 2018. године, на паркингу испред хотела “Свети Стефан” у Дворовима код Бијељине у тучи навијача Партизана и Црвене Звезде. За убиство су била оптужена два лица,  али им је Окружни суд у Бијељини изрекао ослобађајућу пресуду. Предмет се тренутно налази у Врховном суду гдје је у току жалбени поступак.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неко

21.10.2021 16:07

Како да ступим у контскт са Салетобим сестром и да јој дам пар информација о слуцају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

21.10.2021 18:31

Буди опрезан, увјек је могуће да је породица окружена двоструким играчима.