Tri godine od ubistva Pantića: Ko štiti ubice?

Prošlo je više od tri godine od ubistva Aleksandra Pantića iz Bijeljine, a porodica i dalje traži odgovor na pitanje ko štiti ubice. Od pravde, kažu, ne odustaju.

Republika Srpska 21.10.2021 | 17:15
Tri godine od ubistva Pantića: Ko štiti ubice?

Ko štiti ubice Saleta Pantića?, više od tri godine pitaju se članovi porodice i prijatelji. Sestra Danijela, neumorno traži pravdu. Kiaže, desetine molbi i zahtjeva upućeno je nadležnim institucijama. Vrlo često odgovora nije bilo, a neki od njih su bili besmisleni, ističe Danijela. Jedan takav stigao je prije nekoliko dana.

“Ponovo smo dobili pismo od njih da će istraga ipak biti sprovedena i da ćemo po okončanju dobiti rezuoltate te istrage. Mi se samo nadamo i javno tražimo opd MUP-a RS odnosno od službe za zaštitu inegriteta i zakonistosti da bude sproveden po hitnom postupku i u skladu sa zakonom. “, poručila je DANIJELA PANTIĆ, sestra ubijenog Aleksandra Pantića

Do danas za ubistvo niko nije odgovarao, ali porodica poručuje da od istine i pravde neće odustati.

“Mi nastavljamo dalje da na sve moguće zakonske načine tražimo pravdu i nećemo odusutati sve dok pravda ne bude zadovoljena. Znamo da ovim nećemo vratiti mog brata , ali želimo da stavimo tačku na nezakonitosti svih naših institucija i ubicama nije mjesto na ulici nego u zatvoru.”, poručila je Pantićeva.

Podsjećamo, Aleksandar Pantić ubijen je 15. septembra, 2018. godine, na parkingu ispred hotela “Sveti Stefan” u Dvorovima kod Bijeljine u tuči navijača Partizana i Crvene Zvezde. Za ubistvo su bila optužena dva lica,  ali im je Okružni sud u Bijeljini izrekao oslobađajuću presudu. Predmet se trenutno nalazi u Vrhovnom sudu gdje je u toku žalbeni postupak.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Neko

21.10.2021 16:07

Kako da stupim u kontskt sa Saletobim sestrom i da joj dam par informacija o slucaju?

ODGOVORITE
Name

Странац

21.10.2021 18:31

Буди опрезан, увјек је могуће да је породица окружена двоструким играчима.