Кондом за микрофон, молим!

На генералној скупштини Уједињених нација, сваки говорник, добијао је нову главу микрофона како би се спречила могућност ширења вируса. Тај детаљ заједно са малом пресвлаком коју је особље стављало са доласком сваког новог говорника, није промакло оштрооким корисницима Твитера.

Занимљивости 22.09.2021 | 16:32
Кондом за микрофон, молим!

"Новост у доба ковида, мали кондом за микрофон", навела је једна корисница Твитера уз фотографију заштите за микрофон.

Из Беле куће је уочи седнице УН саопштено да ће се, на основу УН протокола поводом епидемије ковида, подијум чистити после сваког говорника а глава микрофона ће се мењати.

На седници УН говорили су амерички председник Џо Бајден, британски премијер Борис Џонсон, бразилски председник Жаир Болсонаро. Бајден и Џонсон су вакцинисани а Болсонаро није јер, како је рекао, жели да сачека да се сви Бразилци вакцинишу па да онда донесе одлуку да ли ће се вакцинисати или не.

Када је Болсонаро завршио говор пред скупштином УН, особље је заменило главу микрофона која је имала "пресвлаку" врло сличну кондому. Бела кућа се онда огласила, навевши да се микрофони мењају после сваког говорника, без обзира на то да ли је вакцинисали или не.

 

Радници су третирали подијум и после говора америчког председника Бајдена, који је вакцинисан.

(Курир.рс фото: ЕПА)

Коментари / 0

Оставите коментар