Kondom za mikrofon, molim!

Na generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, svaki govornik, dobijao je novu glavu mikrofona kako bi se sprečila mogućnost širenja virusa. Taj detalj zajedno sa malom presvlakom koju je osoblje stavljalo sa dolaskom svakog novog govornika, nije promaklo oštrookim korisnicima Tvitera.

Zanimljivosti 22.09.2021 | 16:32
Kondom za mikrofon, molim!

"Novost u doba kovida, mali kondom za mikrofon", navela je jedna korisnica Tvitera uz fotografiju zaštite za mikrofon.

Iz Bele kuće je uoči sednice UN saopšteno da će se, na osnovu UN protokola povodom epidemije kovida, podijum čistiti posle svakog govornika a glava mikrofona će se menjati.

Na sednici UN govorili su američki predsednik Džo Bajden, britanski premijer Boris Džonson, brazilski predsednik Žair Bolsonaro. Bajden i Džonson su vakcinisani a Bolsonaro nije jer, kako je rekao, želi da sačeka da se svi Brazilci vakcinišu pa da onda donese odluku da li će se vakcinisati ili ne.

Kada je Bolsonaro završio govor pred skupštinom UN, osoblje je zamenilo glavu mikrofona koja je imala "presvlaku" vrlo sličnu kondomu. Bela kuća se onda oglasila, navevši da se mikrofoni menjaju posle svakog govornika, bez obzira na to da li je vakcinisali ili ne.

 

Radnici su tretirali podijum i posle govora američkog predsednika Bajdena, koji je vakcinisan.

(Kurir.rs foto: EPA)

Komentari / 0

Ostavite komentar