Наш познати певач хитном интервенцијом на ВМА остао жив!

Певач Амел Ћеман Ћемо пре неколико дана суочио се са озбиљним здравственим проблемима, који су могли да га коштају живота. Певач је имао тешке стомачне тегобе.

Забава 15.09.2021 | 21:41
Наш познати певач хитном интервенцијом на ВМА остао жив!

Захваљући лекарској помоћи избегнута је да певач добије сепсу. Ћемо је потврдио да је заиста био на ивици живота и смрти.

- Немам обичај да за медије износим приватне проблеме, али овог пута сам принуђен да направим изузетак. На моју велику срећу, а корак ме делио од велике несреће, успео сам да сачувам здравље захваљујући тиму хитне помоћи ВМА, на челу са начелником хитне помоћи ВМА доктором Миланом Јовановић - прича фолк певач и додаје...

 

Ćemo
Фото: Инстаграм Принтсцреен/цемо_цемо_оффициал

- Волео бих да ме разумете јер не бих откривао дијагнозу, само ћу нагласити да због стручности и брзине лекара избегао сепсу. Тренутно сам на терапији, придржавам се лекарског упуства и примам редовно терапију. Сад је све у најбољем реду, како је могло бити. Уколико све буде ишло по плану лекара, операција неће бити потребна. Искористио бих прилику да се извиним својој публици и сарадницима, што сам морао да откажем неколико наступа. Ипак је здравље најпрече! - рекао је Ћемо.

(СрбијаДанас)

Коментари / 0

Оставите коментар