Naš poznati pevač hitnom intervencijom na VMA ostao živ!

Pevač Amel Ćeman Ćemo pre nekoliko dana suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, koji su mogli da ga koštaju života. Pevač je imao teške stomačne tegobe.

Zabava 15.09.2021 | 21:41
Naš poznati pevač hitnom intervencijom na VMA ostao živ!

Zahvaljući lekarskoj pomoći izbegnuta je da pevač dobije sepsu. Ćemo je potvrdio da je zaista bio na ivici života i smrti.

- Nemam običaj da za medije iznosim privatne probleme, ali ovog puta sam prinuđen da napravim izuzetak. Na moju veliku sreću, a korak me delio od velike nesreće, uspeo sam da sačuvam zdravlje zahvaljujući timu hitne pomoći VMA, na čelu sa načelnikom hitne pomoći VMA doktorom Milanom Jovanović - priča folk pevač i dodaje...

 

Ćemo
Foto: Instagram Printscreen/cemo_cemo_official

- Voleo bih da me razumete jer ne bih otkrivao dijagnozu, samo ću naglasiti da zbog stručnosti i brzine lekara izbegao sepsu. Trenutno sam na terapiji, pridržavam se lekarskog upustva i primam redovno terapiju. Sad je sve u najboljem redu, kako je moglo biti. Ukoliko sve bude išlo po planu lekara, operacija neće biti potrebna. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojoj publici i saradnicima, što sam morao da otkažem nekoliko nastupa. Ipak je zdravlje najpreče! - rekao je Ćemo.

(SrbijaDanas)

Komentari / 0

Ostavite komentar