Марина прикључена на кисеоник и даље у тешком стању!

Текстописац Марина Туцаковић која је у уторак имала напад гушења и којој је дијагностификован коронавирус, и даље је на кисеонику. Налази се у тешком стању и животно је угрожена, али није на респиратору, потврђено је из извора блиског породици.

Забава 15.09.2021 | 17:36
Марина прикључена на кисеоник и даље у тешком стању!

Марина Туцаковић се тренутно налази на одељењу интензивне неге у КБЦ "Др Драгиша Мишовић". Како је Милан Радуловић Лаћа, син Марине Туцаковић, испричао, њена сатурација кисеоника је била педесет, што је изузетно лоше.

Данас је стање мало боље, те је сатурација на осамдесет осам, али је лекари и даље третирају као тешког пацијента чији је живот угрожен.

- Била је у страшном стању. Пре три дана је тестирана на коронавирус и резултат је био негативан. Нисмо ни сумњали на корона вирус - рекао је Лаћа синоћ.

- Мислили смо да је карцином напредовао и да је пукао одлив и да је то узроковало проблем. Сада је у "Др Драгише Мишовића", на интензивној, у јако је лошем стању, на кисеонику. Послала ми је поруку, то значи да је мало живнула, али видећемо. Доктори нису давали никакве прогнозе, мењаће се из сата у сат - рекао је Лаћа и додао:

- Захвалан сам свим добрим људима који шаљу позитивне мисли и захвалан сам патријарху који је очитао молитву - закључио је Лаћа синоћ, а преносе медији.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН

(курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар