Marina priključena na kiseonik i dalje u teškom stanju!

Tekstopisac Marina Tucaković koja je u utorak imala napad gušenja i kojoj je dijagnostifikovan koronavirus, i dalje je na kiseoniku. Nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožena, ali nije na respiratoru, potvrđeno je iz izvora bliskog porodici.

Zabava 15.09.2021 | 17:36
Marina priključena na kiseonik i dalje u teškom stanju!

Marina Tucaković se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege u KBC "Dr Dragiša Mišović". Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, ispričao, njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše.

Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

- Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na korona virus - rekao je Laća sinoć.

- Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u "Dr Dragiše Mišovića", na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat - rekao je Laća i dodao:

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - zaključio je Laća sinoć, a prenose mediji.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN

(kurir.rs/Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar