Спекулисало се да ће Цеца седети поред куме Вики, а она је села поред ње?!

Светлана Цеца Ражнатовић постала је нови члан Звезда Гранда. Она је данас дошла на снимање прве емисије нове сезоне, те је заузела своје место у жирију између рокера Ђорђа Давида и певачице Марије Шерифовић.

Забава 07.09.2021 | 16:27
Спекулисало се да ће Цеца седети поред куме Вики, а она је села поред ње?!

Сви су можда већ очекивали да ће седети поред куме Вики Миљковић.

Када су је новинари упитали како се осећа пред сам почетак снимања "Звезда Гранда" она кроз шалу рекла: "Дрхтим цела, имам трему", а онда је открила како ће се опходити према такмиучарима.

"Пуна сам размевања, јер разумем шта је трема, просто се неко одсече. Временом се они и опусте. Ја сам са Грандом дугогодишњи пријатељ, нисам се двоумила. Сада сам ту и идемо у нове победе. Мислим да је ово леп и креативан посао, мислим да ћу уживати. Саша ме је звао, али то није био први пут. Није било изненађења када су ме остали чланови жирија видели. Биће сукоба мишљења. То сам имала кроз искуство у пинковим звездама, то није свађа, то је такмичење. Мислим да ћу се лако уклопити, ја сам неко ко јако брзо учи", рекла је Цеца на почетку разговора.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-09-07/09072021042316.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

<стронг>Јелена Карлеуша је напустила Зезде Гранда, да ли си имала трему што си баш дошла на њено место?

"Ја млада, неискусна", рекла је кратко Цеца.

<стронг>У каквим сте односима са Аном Бекутом", гласило је питање.

- Одличним, што?, одговорила је кратко Цеца и открила да ли ју је Анастасија подржала:

"Анастасија ме је подржала. Ја нисам неко ко се води сујетом и мене то не занима. На крају дана дела говоре о човеку", закључила је Цеца.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-09-07/09072021042326.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

Иначе, што се тиче правила за ову сезону, она остају иста. Кандидати ће певати у првом кругу, а жири неће моћи да их види. На крају ће се зид, који их раздваја, отворити и такмичари ће моћи да виде да ли је неко од чланова жирија гласао за њих. А ако неко из жирија тада потврди да жели да буде ментор такмичару, кандидат има право да бира у чијој групи ће бити.

(Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 0

Оставите коментар