Spekulisalo se da će Ceca sedeti pored kume Viki, a ona je sela pored nje?!

Svetlana Ceca Ražnatović postala je novi član Zvezda Granda. Ona je danas došla na snimanje prve emisije nove sezone, te je zauzela svoje mesto u žiriju između rokera Đorđa Davida i pevačice Marije Šerifović.

Zabava 07.09.2021 | 16:27
Spekulisalo se da će Ceca sedeti pored kume Viki, a ona je sela pored nje?!

Svi su možda već očekivali da će sedeti pored kume Viki Miljković.

Kada su je novinari upitali kako se oseća pred sam početak snimanja "Zvezda Granda" ona kroz šalu rekla: "Drhtim cela, imam tremu", a onda je otkrila kako će se ophoditi prema takmiučarima.

"Puna sam razmevanja, jer razumem šta je trema, prosto se neko odseče. Vremenom se oni i opuste. Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, nisam se dvoumila. Sada sam tu i idemo u nove pobede. Mislim da je ovo lep i kreativan posao, mislim da ću uživati. Saša me je zvao, ali to nije bio prvi put. Nije bilo iznenađenja kada su me ostali članovi žirija videli. Biće sukoba mišljenja. To sam imala kroz iskustvo u pinkovim zvezdama, to nije svađa, to je takmičenje. Mislim da ću se lako uklopiti, ja sam neko ko jako brzo uči", rekla je Ceca na početku razgovora.

Jelena Karleuša je napustila Zezde Granda, da li si imala tremu što si baš došla na njeno mesto?

"Ja mlada, neiskusna", rekla je kratko Ceca.

U kakvim ste odnosima sa Anom Bekutom", glasilo je pitanje.

- Odličnim, što?, odgovorila je kratko Ceca i otkrila da li ju je Anastasija podržala:

"Anastasija me je podržala. Ja nisam neko ko se vodi sujetom i mene to ne zanima. Na kraju dana dela govore o čoveku", zaključila je Ceca.

Inače, što se tiče pravila za ovu sezonu, ona ostaju ista. Kandidati će pevati u prvom krugu, a žiri neće moći da ih vidi. Na kraju će se zid, koji ih razdvaja, otvoriti i takmičari će moći da vide da li je neko od članova žirija glasao za njih. A ako neko iz žirija tada potvrdi da želi da bude mentor takmičaru, kandidat ima pravo da bira u čijoj grupi će biti.

(Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić)

Komentari / 0

Ostavite komentar