Веселин Вељовић пуштен да се брани са слободе

Савјетник предсједника државе Веселин Вељовић пуштен је да се брани са слободе, након што судија за истрагу цетињског Основног суда није прихватио предлог тамошњег тужилаштва да му се одреди притвор до 30 дана.

Регион 06.09.2021 | 17:55
Веселин Вељовић пуштен да се брани са слободе

Тужилаштво Вељовића, дојучерашњег директора Управе полиције, сумњичи да је током јучерашњих протеста поводом устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија на Цетињу, починио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Доскорашње колеге Вељовића су на саслушање извеле из полицијског комбија са лисицама на рукама.

Он је уз предлог тужилаштва за одређивање притвора био приведен судији за истрагу Основног суда на Цетињу.

Да ће Вељовић данас бити приведен судији за истрагу, "Вијестима" је раније данас саопштио руководилац Основног државног тужилаштва (ОДТ) Цетиње Душко Милановић.

Пар минута прије њега у зграду Основног суда Цетиње ушли су браниоци ухапшеног саветника предсједника Црне Горе Мила Ђукановића, адвокати Никола Мартиновић и Михаило Волков.

Тужилаштво Вељовића, који је савјетник за безбједност предсједника Црне Горе Мила Ђукановића, сумњичи да је током јучерашњих протеста поводом устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија на Цетињу, починио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

(Вијести.ме)

<див цласс="брид-фуллсцреен-цонтрол брид-цонтрол брид-буттон " табиндеx="0" титле="Цео екран" роле="буттон" ариа-лабел="Цео екран">  <див цласс="брид-плаyлист-цонтрол брид-цонтрол брид-буттон " табиндеx="0" титле="Плејлиста" роле="буттон" ариа-лабел="Плејлиста">  <див цласс="брид-схаре-цонтрол брид-цонтрол брид-буттон " табиндеx="0" титле="Подели видео" роле="буттон" ариа-лабел="Подели видео"> 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОБ

06.09.2021 16:30

Шта сте мислили да ће на робију, нема ништа од тога, такви не иду у затвор, превише су богати и моћни у овим нашим мафијашким земљама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудак

06.09.2021 16:54

Бивши директор полиције а сада савјетник Пресједника државе за Безбједност , туга јад и чемер на полицијуи и на државу удара исти тај !

ОДГОВОРИТЕ