Кривокапић у храму у Подгорици, Мило на протесту у Цетињу

- Црногорски премијер Здравко Кривокапић вечерас је пред Храмом Христовог Васкрсења у Подгорици, гдје се служи доксолгија у част Њагове светости патријарха српског Порфирија, док је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић отишао на Цетиње и придружио се демонстрантима против устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија.

Регион 04.09.2021 | 20:01
Кривокапић у храму у Подгорици, Мило на протесту у Цетињу

Пред храмом у Подгорици су и министри у Влади Црне Горе, представници Демократског фронта Андрија Мандић, Милан Кнежевић, Славен Радуновић, лидер Праве Марко Милачић, предсједници општина Будва Марко Царевић и Никшић Марко Ковачевић, посланици Демократа, лидер Уједињење Горан Даниловић, директор Фонда за здравствено осигурање Драгослав Шћекић.

Дио града преко Мораче уочи свечаности практично је блокиран због колоне возила које су пристизале. Окупљени носе званичне заставе Црне Горе, црквене заставе, тробојке, заставе Србије.

Ђукановић је стигао на Цетиње гдје се фотографисао са грађанима који протестују против устоличења митрополита Јоаникија, које је планирано сутра у Цетињском манастиру, јављају црногорски медији.

Они су данас раније блокирали улазе у град и пут Цетиње-Подгорица, али и магистралу према Будви.

Ђукановић је раније рекао да ће 5. септембра доћи на протест у пријестоници, ако Српска православна црква не одустане од најављеног догађаја у Цетињском манастир.

(Срна Фото: Вијести.ме) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Слобода

04.09.2021 18:06

Ој свијетла мајска горо,мајко наша Црна Горо.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир Бозији

04.09.2021 18:50

Сједи дјеси и за дјеси ниси. Нек остану тако. Свака богомоља је иста и исто вриједна без поцјењивања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не размисљају они

04.09.2021 20:39

Ни о каквој и ни о цијој богомољи, само о криминалу, љуља се нарко мафија.....

Name

ПРИЈЕДОРЦАНИН

04.09.2021 22:22

Моје порјекло потице од ЊЕГОСА презивао сам се Петровиц па смо одселили на Косово код Книна.Дуза прица.Нека сад схвате моји Срби ста та комунистицка банда ради.Нека и остали народи виде ста криминал и бели прах ради а у том лоповлуку увек на целу комуњара.

Name

Нада

04.09.2021 19:34

Мило коначно си готов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

05.09.2021 08:01

Зашто нема протеста против Срба који им пуне плаже? Каква су дошла времена да се Србин осјећа сигурније у хрватској него у Братској Црној Гори. Брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац чисти

05.09.2021 09:10

Мило био КОЊ , а сада прешао у МАГАРЦА (поманиталог , тата богами)

ОДГОВОРИТЕ