Ивана Селаков повукла дуетску пјесму са Лукасом

Наиме, Ивана Селаков и Аца Лукас јуче су објавили нову дуетску нумеру "Сватови", која је, међутим, након свега 24 сата уклоњена са Јутјуба.

Забава 31.08.2021 | 17:15
Ивана Селаков повукла дуетску пјесму са Лукасом

- Сви ви који пратите мој рад годинама знате колико рада и енергије улажем у сваку песму и колико се трудим да идем срцем и да пружим најбоље вама као публици. Нажалост, јуче сам као певач преварена морално и материјално од стране дует-сарадника на песми "Сватови". Цела идеја пројекта је била моја као и уложени труд око реализације песме и право од аутора на нову верзију. Због велике непрофесионалности друге стране, спот се у оваквом облику повлачи са Јутјуба, али ускоро ћу вам пружити нову верзију ове прелепе песме. Хвала што сте уз мене све ове године! Воли вас Ивана - написала је певачица у својој објави.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Ивана Селаков (@селаков)

Ово, иначе, није био први пут да Ивана и Лукас сарађују. Њих двоје су претходно снимили две дуетске песме - "Далеко си" и "Омакло ми се", а до сада су једно о другом у јавности имали само речи хвале.
 
(Информер.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прелијепа пјесма?

31.08.2021 17:15

То ти можеш да мислиш о својим пјесмама али не можеш то другима да наметнеш. Зато треба да се каже: "По мом мишљењу прелијепа пјесма". Други треба да кажу да је прелијепа а не ти!

ОДГОВОРИТЕ