Бијељина: Повећан број пацијената у ковид болници

У Бијељини је повећан број пацијената упућених у ковид болницу, а ријеч је о лицима са све тежим клиничким сликама, констатовано је на данашњој сједници Кризног штаба Болнице "Свети врачеви".

Република Српска 29.08.2021 | 14:32
Бијељина: Повећан број пацијената у ковид болници

У ковид болници је 25 пацијената, од којих је шест на респираторима, 13 на кисеоницкој подршци, док је пет са средње тешком клиничком сликом.

Кризни штаб поново позива становништво да се вакцинише, саопштено је након сједнице одржане због погоршане епидемиолошке ситуације.

Дом здравља Бијељина од сутра до суботе, 4. септембра, наставља масовну вакцинацију против вируса корона без заказивања, најављено је из ове здравствене установе.

Вакцинисање у Вакциналном центру Дома здравља сутра ће бити од 7.30 до 12.30 часова "астра зенеком".

У истом термину у уторак и сриједу, 31. августа и 1. септембра, на располагању ће бити "синофарм".

У четвртак и петак, 2. и 3. септембра, грађанима ће бити доступна руска вакцина "спутњик ве" од 7.30 до 12.30.

У суботу, 4. септембра, грађани ће бити вакцинисани кинеским "синофармом" у термину као и током цијеле седмице од 7.30 до 12.30.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ноле

29.08.2021 13:02

А сто нас позивате да се вакцинисемо кад је у болници бар 20-30 посто вакцинисаних...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

30.08.2021 07:50

Јос да нам није највеца смртност. Како би се тек онда хвалили.

Name

доктори моји

29.08.2021 14:52

Може ли вакцинисани добити ковид,па нормално да може.Може ли га добити од невакцинисаног,па нормално да може.Може ли вакцинисани заразити ковидом невакцинисанога,па нормално да може ......Па који онда мој примам вакцину ,па да ти буде лакше преболит грип у нади да нећеш умрети.Има ли без вакцине,без болнице и без икаквих симптома преживелих грипа,па нормално да има.....Па јел нормално да се вакцинишем експерименталном сурогат вакцином која не садржи умртвљен вирус ,па јесте нормално кад нико никад нигде на свету није изоловао жив вирус ковида а направили вакцину....Сад ће неко рећи да сам против вакцина ама не примио сам све нормалне вакцине али нећу и ову сурогат која је страно тело унутар нашег организма јер је никад неће моћи нашимунолошки систем неутралисати зато што то унутар ињекције не постоји вирус који би наш организам неутралисао да би изазвао имунолошки одговор.Насилно изазват имунолошки одговор је диоба ћелија и то је најбољи пут у рак организма јер такав ланац неће имати ко унутар организма да га контролише зато и имају ињекције рок трајања....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тја

29.08.2021 15:02

Опет правите гужву на вакцинацији, дођеш здрав вратиш се болестан.ако хоћете већ нешто да урадите,направите више пунктова овако ће се народ разбољети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуки ис бацк

30.08.2021 08:38

ко вам је крив кад идете на Додикове скупове

ОДГОВОРИТЕ