Наташа Беквалац се повлачи са музичке сцене

Позната српска певачица Наташа Беквалац објавила је фотографију на свом Инстаграм профилу уз детаљан опис своје одлуке да се повлачи са музичке сцене.

Магазин 28.08.2021 | 20:33
Наташа Беквалац се повлачи са музичке сцене

Наиме, само пре неколико дана певачица је донела одлуку да прекине конзумацију цигарета, а како је сада признала на овој друштвеној мрежи, ова одлука покренула је и низ других.

Певачица је у јавном обраћању на Инстаграму рекла да је донела одлуку да неко време неће наступати јер је, како каже, исцрпљена и није расположена, а оно што је привукло највећу пажњу јесте део који се односио на мушкарце који су је повредили.

"Невероватно како је једна велика промена повукла низ других. Уморна сам, исцрпљена и нисам расположена. Осећам да је ово време када морам да се вратим себи. Правој, здравој, срећној себи. Оној која у сваком моменту има шта да пружи, да да. Одлучла сам да једно време не наступам, да ми треба пауза али да музици морам да останем близу. Не на сцени и делећи је са публиком, већ да будемо само нас две. Музика и ја... У студију. Не знам где ће ме све ово одвести али знам да сам спремна и да ће све што из овог изађе бити тако моје и искрено. Чисти ми се и прошлост... Неки мушкарци који су ме јако повредили... Јавили су се... И рекли извини... Написали... Ваљда је и то све потребно да бих била слободна... Своја... И инспирисана", написала је Наташа, која није прецизирала имена мушкараца.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цобра

28.08.2021 20:29

Ох, не Нато, не остављај нас сада кад је најтезе. Па твоја пјесма нас је одрзала, “њојзи” хвала. Бити це нам теско али ваљда цемо некако издрзати. Молио бих БН да дрзи ову вијест бар неколико дана као бреакинг неwс, тако да сви буду информисани

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЛА

28.08.2021 20:31

Неможе она то, ако године нису учиниле своје ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

28.08.2021 20:33

Цијеним њену искреност , ниста код ње није било лазно!!

ОДГОВОРИТЕ