Преминула мајка Нине Сеничар: Рак је однео наизглед здраву жену за пар месеци!

Српска манекенка и водитељка Нина Сеничар прошле недеље изгубила је мајку. Сада се огласила на Инстаграму где се емотивним речима опростила од мајке, и открила детаље њене борбе.

Магазин 27.08.2021 | 16:36
Преминула мајка Нине Сеничар: Рак је однео наизглед здраву жену за пар месеци!

Манекенка и водитељка која је у протеклих неколико месеци бдела над својом мајком, док су се медији питали шта је разлог њеног вишемесечног боравка у Србији, сада је открила да је доживела најтежи животни ударац.

- Прошле недеље, после велике седмомесечне борбе преминула је моја мама. Моја Славица лавица. Борила се као сто је и живела, са достојанством и храброшћу. Рак је једну наизглед савршено здраву жену од 61 године однео за свега неколико месеци. Решила сам да ово поделим са вама само из једног разлога. Узмите вашу маму/баку/тетку/комшиницу/другарицу за руку и одведите је на преглед материце и груди. Једна у пет жена добије тумор на материци једна у три тумор на грудима. Тумор може да расте годинама без икаквих симптома а када крену симптоми може бити превише касно - написала је Нина и додала:

Nina Seničar
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Уколико овим "спасем" једну жену за мене ће смрт особе коју волим највише на свету можда имати мало више смисла. Почивај у миру мамице, недостајаћеш нам заувек. Волим те! - закључила је водитељка.