Селак и Милошевић донирали опрему за ФК Будућност - Шарговац

Народни посланик и предсједник СПС Горан Селак и одборник СПС у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић, посјетили су ФК Будућност Шарговац, гдје су присуствовали тренингу фудбалера и гдје су разговарали са људима из клуба и мјештанима.

Република Српска 26.08.2021 | 20:31
Селак и Милошевић донирали опрему за ФК Будућност - Шарговац

Селак и Милошевић су такође донирали опрему за фудбалере у виду лопти и штуцни, а договорено је и да ће СПС Бањалука за ФК Будућност обезбиједити и дресове. 

- За све који живе у Шарговцу, а поготово за младе, ФК Будућност је од велике важности јер је то и једини спортски колектив у насељу. Подршка нашим фудбалерима је неупитна,а драго ми је што смо успјели да обезбједимо дио опреме и што ћемо у наредном периоду такође помоћи тако што ћемо донирати и дресове - поручио је одборник СПС у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић. 

ФК Будућност недавно доспио у жижу јавности након што је скупштинска већина у граду Бањалука одлучила да се не продужи уговор о кориштењу просторија које фудбалери користе за свлачионице, али су такође том приликом добили и велику подршку јавности. 

- ФК Будућност  имати подршку свих оних који здраво размишљају и којима политика и политичка препуцавања нису приоритет у животу. Овдје тренира много дјеце из Шарговца, ово је клуб који има и традицију и резултате и нико нормалан не може дозволити да се угрози једини спорски клуб у насељу због политике и личних сукоба. ФК Будућност треба подржати и помоћи, као здраву причу која окупља младе људе - поручио је предсједник СПС и народни посланик Горан Селак.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зорца

26.08.2021 18:38

Ко је њему донирао тај сако?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњезана

27.08.2021 07:02

????????Зорице,Зорице!

Name

Милић

26.08.2021 19:11

Само напријед омладино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

26.08.2021 19:24

То је права политика - бити на услузи свом народу, а не ко ови из владајућих, бахато и само себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

26.08.2021 19:30

Дзаба вам,ниста од регије, мјесто вам је у задњем рангу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.08.2021 11:48

Видјећемо дупелизац!