Најгледанија сцена: Урнебесан плес са Лепом Бреном

Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је у 75. години на Војномедицинској академији после тешке болести, јавља агенција Бета којој је то потврдио Гутовићев син. Лане је иза себе оставио многобројне улоге. А уз његовог Срећка Шојића из чувене "Тесне коже", сви смо се смејали до суза.

Магазин 25.08.2021 | 20:04
Најгледанија сцена: Урнебесан плес са Лепом Бреном

Овај југословенски филм који је изашао 1982. године, чији сценарио је писао Синиша Павић, а режију потписао Мића Милошевић, остаће упамћен као један од најомиљенијих филмова наше публике.

Реплике и сцене из истог и дан данас се понављају и препричавају, а чувена је и она сцена коју је Лане Гутовић у улози Срећка Шојића имао са певачицом Лепом Бреном.

Реплика је следећа:

- Иди ти само кажи Шојић тражи "Миле воли диско" и донеси рачун.

- Па, предузеће. не слушам ја то због себе, него због предузеће.

Како ја да пишем музику?

- Пиши под ордевр. Лепа Брена за четири особе. Ја потписујем.

А онда је уследио и Шојићев плес са Лепом Бреном.

(БН/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Босанска Дубица

25.08.2021 19:13

Збогом, легендо. Почивај у миру. Остају сјећања на једно лијепо вријеме кроз твоје филмове. Остају успомене на улоге које су описивале како се неки људи на све (лоше) начине бори да се домогну тзв "високог друштва". Од 1980-их се то код нас почело догађанти све више и више. Добро си све одглумио и оставио нам материјал којем се можемо смијати али и који је упозорење!

ОДГОВОРИТЕ