Тифа љут напустио бину због Алена, Брега интервенисао

На "Бир фесту" у српској престоници, када је наступало "Бијело дугме"дошло је до праве драме. Младен Војичић Тифа је због колеге, са којим очигледно и даље није у добрим односима, напустио бину током извођења песме "Ружица си била", али се касније на наговор менаџера вратио на сцену, кратко певао и једва се поклонио на крају публици са остатком бенда.

Забава 20.08.2021 | 17:57
Тифа љут напустио бину због Алена, Брега интервенисао

До непријатне ситуације међу колегама дошло је када су Ален и Тифа синоћ пред публиком певали песму "Ружица си била". Кад је Тифа требало да отпева свој део песме, Ален је одједном почео да пева, па је настао хаос, наводи "Блиц".

Тифа је побеснео, па је бацио бубицу на сцену и истрчао са бине. Менаџер га је јурио и наговарао да се врати на бину, међутим Тифа није хтео да чује за то. Закључао се у контејнер који је на "Бир фесту" био резервисан за њега и говорио све време: "Шта ће он мени да упада у песму!".

Концерт се наставио без њега, док Горан Бреговић није одреаговао на оно што се дешава на бини.

Ипак, нешто касније, на наговор менаџера, Тифа се ипак вратио на сцену. Он је кратко певао и једва се са остатком екипе, једног од најпопуларнијих бендова на просторима бивше Југославије, поклонио публици.

Певачи су се огласили

После бројних медијских натписа о синоћњем сукобу између певача ове групе Алена Исламовића и Младена Војичића Тифе, на концерту групе Бијело дугме на Бир фесту, огласили су се главни актери поменутог догађаја.

Њих двојица, у скоро идентичним изјавама тврде да немају никаквих проблема и да се осећају феноменално након концерта у Београду.

"Ја стварно немам никаквих проблема, уживао сам са публиком на концерту и осећао сам се феноменално", рекао је Ален за "Курир".

Након неколико минута, сличну изјаву дао је и Тифа.

"Ја стварно немам никаквих проблема, уживао сам на концеру са публиком и хвала још једном Бепограду, који је синоћ доказао колико воли Бијело дугме", истакао је Младен.

(Б92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

хехе

20.08.2021 17:00

које то будале јос слусају, узимање пара на старе форе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

20.08.2021 20:02

Тако је!

Name

Као у обданисту. .

20.08.2021 17:49

..кад дјеца једно другом отму звецку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уле

20.08.2021 18:57

Коме је уопште псло напамет да вас двојицу састави.

ОДГОВОРИТЕ