Tifa ljut napustio binu zbog Alena, Brega intervenisao

Na "Bir festu" u srpskoj prestonici, kada je nastupalo "Bijelo dugme"došlo je do prave drame. Mladen Vojičić Tifa je zbog kolege, sa kojim očigledno i dalje nije u dobrim odnosima, napustio binu tokom izvođenja pesme "Ružica si bila", ali se kasnije na nagovor menadžera vratio na scenu, kratko pevao i jedva se poklonio na kraju publici sa ostatkom benda.

Zabava 20.08.2021 | 17:57
Tifa ljut napustio binu zbog Alena, Brega intervenisao

Do neprijatne situacije među kolegama došlo je kada su Alen i Tifa sinoć pred publikom pevali pesmu "Ružica si bila". Kad je Tifa trebalo da otpeva svoj deo pesme, Alen je odjednom počeo da peva, pa je nastao haos, navodi "Blic".

Tifa je pobesneo, pa je bacio bubicu na scenu i istrčao sa bine. Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim Tifa nije hteo da čuje za to. Zaključao se u kontejner koji je na "Bir festu" bio rezervisan za njega i govorio sve vreme: "Šta će on meni da upada u pesmu!".

Koncert se nastavio bez njega, dok Goran Bregović nije odreagovao na ono što se dešava na bini.

Ipak, nešto kasnije, na nagovor menadžera, Tifa se ipak vratio na scenu. On je kratko pevao i jedva se sa ostatkom ekipe, jednog od najpopularnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije, poklonio publici.

Pevači su se oglasili

Posle brojnih medijskih natpisa o sinoćnjem sukobu između pevača ove grupe Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, na koncertu grupe Bijelo dugme na Bir festu, oglasili su se glavni akteri pomenutog događaja.

Njih dvojica, u skoro identičnim izjavama tvrde da nemaju nikakvih problema i da se osećaju fenomenalno nakon koncerta u Beogradu.

"Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam sa publikom na koncertu i osećao sam se fenomenalno", rekao je Alen za "Kurir".

Nakon nekoliko minuta, sličnu izjavu dao je i Tifa.

"Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam na konceru sa publikom i hvala još jednom Bepogradu, koji je sinoć dokazao koliko voli Bijelo dugme", istakao je Mladen.

(B92)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

hehe

20.08.2021 19:00

koje to budale jos slusaju, uzimanje para na stare fore

ODGOVORITE
Name

Pele

20.08.2021 22:02

Tako je!

Name

Kao u obdanistu. .

20.08.2021 19:49

..kad djeca jedno drugom otmu zvecku

ODGOVORITE
Name

Ule

20.08.2021 20:57

Kome je uopšte pslo napamet da vas dvojicu sastavi.

ODGOVORITE