Крстајић поново у Раднику: Хвала градоначелнику

Младен Крстајић је поново у Фудбалском клубу Радник, али ‘‘само‘‘ као члан Скупштине клуба.

Република Српска 11.08.2021 | 23:21
Крстајић поново у Раднику: Хвала градоначелнику

Младен Крстајић је поново у Фудбалском клубу Радник, али ‘‘само‘‘ као члан Скупштине клуба.

Ово је, како преноси <спан стyле="цолор: #3598дб;">ИнфоБН, епилог ванредне сједнице на којој је за предсједника клуба изабран Љубомир Стевић, а у УО биће још неколико привредника .

Преговори са Крстајићем су трајали неколико мјесеци да би он рекао "да".<бр /> <бр />- Хвала градоначелнику Петровићу који је инсистирао на мом повратку и што је окупио ја бих рекао ‘‘дрим тим‘‘ у УО. Ту су јаки семберски привредници и то је одличан знак да можемо Радник да вратимо тамо гдје му је мјесто. Да буде стабилан премијерлигаш и да поново изађе у Европу. Ситуација у клубу овог тренутка није добра и биће потребно сигурно двије године да се клуб стабилизује у сваком смислу, рекао је Крстајић новинарима након сједнице.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је обећао да ће Градска управа убудуће ‘‘на вријеме измиривати финансијске обавезе према ФК Радник.

Миленко Стевановић један од чланова УО је рекао да ‘већ од сутра нову управу чека велики посао‘‘<бр /> <бр />- Постоје одређене тужбе према клубу, то је терет клуба и ми ћемо то већ од сутра почети рјешавати, рекао је новинарима након сједнице Миленко Стевановић власник Компаније ‘‘Стеко‘.

У наредним данима нови стари директор Радника требао би постати Небојша Томић који је ту функцију обављао и у првом мандату Младена Крстајића. 

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/ДПтј6мгМуQс" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Нема од тога ниста

12.08.2021 05:37

То је одавно куца оплакана. Само празне прице. Сто би рекао један мој друг...То ти је Браца храна за уво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас тако

12.08.2021 08:13

Коме давати паре? Паре су народне Петровићу. Одмах то приватизовати па ко хоће нек даје своје паре. Градјани немају канализацију у 21веку, улице пуне рупа,депонија сири смрад, нико не заљева траву по граду све се осусило, изглед нам је гори од касабе. А ви о Раднику и бацању пара и опет о Крстајицу спасиоцу.

Name

БН

12.08.2021 09:30

Потпуно се слазем. Само приватизација, ал добра и постена која це клуб водити добро, а не поцети продавати његову имовину.

Name

Борац

12.08.2021 10:29

Ста це сада папак перковиц и јовиц?

Name

Валтер млађи

12.08.2021 05:48

Напокон да се исправљају грешке из претходног периода, ово је једини прави потез како се Радник почео враћати тамо гје је био прије три године и раније.Веома је битно да директор буде цовек из струке - фудбала а УО је ту да изналази решења која нуди директор.За ову годину 21/22, само да останемо у лиги, и под хитно два шпиц играча, голгетера и све це то бити ОК. Срећно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН1840

12.08.2021 07:49

Мозда Петровиц није говорник,али је цастан постен и има добру намјеру,Крстајиц је провјерено ресење за нас Радник.Срецно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан М

12.08.2021 15:10

ПРИЈЕ СВЕГА, УПРАВУ ЧИНЕ ДОБРИ ЉУДИ. ЗАТИМ, НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ СТРАНАЧКИ ЗАВИСАН И КЛУБ НЕЋЕ БИТИ ПОД ТАТРОНАТОМ СНСД-А ИЛИ СДС-СА.

ОДГОВОРИТЕ