Krstajić ponovo u Radniku: Hvala gradonačelniku

Mladen Krstajić je ponovo u Fudbalskom klubu Radnik, ali ‘‘samo‘‘ kao član Skupštine kluba.

Republika Srpska 11.08.2021 | 23:21
Krstajić ponovo u Radniku: Hvala gradonačelniku

Mladen Krstajić je ponovo u Fudbalskom klubu Radnik, ali ‘‘samo‘‘ kao član Skupštine kluba.

Ovo je, kako prenosi InfoBN, epilog vanredne sjednice na kojoj je za predsjednika kluba izabran Ljubomir Stević, a u UO biće još nekoliko privrednika .

Pregovori sa Krstajićem su trajali nekoliko mjeseci da bi on rekao "da".
 
- Hvala gradonačelniku Petroviću koji je insistirao na mom povratku i što je okupio ja bih rekao ‘‘drim tim‘‘ u UO. Tu su jaki semberski privrednici i to je odličan znak da možemo Radnik da vratimo tamo gdje mu je mjesto. Da bude stabilan premijerligaš i da ponovo izađe u Evropu. Situacija u klubu ovog trenutka nije dobra i biće potrebno sigurno dvije godine da se klub stabilizuje u svakom smislu, rekao je Krstajić novinarima nakon sjednice.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je obećao da će Gradska uprava ubuduće ‘‘na vrijeme izmirivati finansijske obaveze prema FK Radnik.

Milenko Stevanović jedan od članova UO je rekao da ‘već od sutra novu upravu čeka veliki posao‘‘
 
- Postoje određene tužbe prema klubu, to je teret kluba i mi ćemo to već od sutra početi rješavati, rekao je novinarima nakon sjednice Milenko Stevanović vlasnik Kompanije ‘‘Steko‘.

U narednim danima novi stari direktor Radnika trebao bi postati Nebojša Tomić koji je tu funkciju obavljao i u prvom mandatu Mladena Krstajića. 

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Nema od toga nista

12.08.2021 05:37

To je odavno kuca oplakana. Samo prazne price. Sto bi rekao jedan moj drug...To ti je Braca hrana za uvo.

ODGOVORITE
Name

Bas tako

12.08.2021 08:13

Kome davati pare? Pare su narodne Petroviću. Odmah to privatizovati pa ko hoće nek daje svoje pare. Gradjani nemaju kanalizaciju u 21veku, ulice pune rupa,deponija siri smrad, niko ne zaljeva travu po gradu sve se osusilo, izgled nam je gori od kasabe. A vi o Radniku i bacanju para i opet o Krstajicu spasiocu.

Name

BN

12.08.2021 09:30

Potpuno se slazem. Samo privatizacija, al dobra i postena koja ce klub voditi dobro, a ne poceti prodavati njegovu imovinu.

Name

Borac

12.08.2021 10:29

Sta ce sada papak perkovic i jovic?

Name

Valter mlađi

12.08.2021 05:48

Napokon da se ispravljaju greške iz prethodnog perioda, ovo je jedini pravi potez kako se Radnik počeo vraćati tamo gje je bio prije tri godine i ranije.Veoma je bitno da direktor bude covek iz struke - fudbala a UO je tu da iznalazi rešenja koja nudi direktor.Za ovu godinu 21/22, samo da ostanemo u ligi, i pod hitno dva špic igrača, golgetera i sve ce to biti OK. Srećno !

ODGOVORITE
Name

BN1840

12.08.2021 07:49

Mozda Petrovic nije govornik,ali je castan posten i ima dobru namjeru,Krstajic je provjereno resenje za nas Radnik.Srecno

ODGOVORITE
Name

Goran M

12.08.2021 15:10

PRIJE SVEGA, UPRAVU ČINE DOBRI LJUDI. ZATIM, NIKO OD NJIH NIJE STRANAČKI ZAVISAN I KLUB NEĆE BITI POD TATRONATOM SNSD-A ILI SDS-SA.

ODGOVORITE