Хуман гест полицајаца: Поклонили награду

На овогодишњем традиционалном  57. по реду турниру у малом фудбалу „Србац 2021“, екипа Полицијске станице Србац освојила је друго мјесто и новчану награду од хиљаду марака. Србачки полицајци су, по ко зна који пут  до сада,  показали и хумани аспект своје професије, донирајући награду  манастиру Осовица и Удружењу родитеља дјеце са посебним потребама „Извор“ из Српца. 

Република Српска 11.08.2021 | 14:48
Хуман гест полицајаца: Поклонили награду

Командир Полицијске станице Синиша Шњегота, уручио је братству манастира Осовица 500 конвертибилних марака, а  друга половина награде уплаћена је на рачун  Удружења „Извор“.

„Ова донација нам је добро дошла и ми се од срца  захваљујемо  нашим полицајцима на овом  хуманом гесту, али и на веома успјешној сарадњи и разумјевању“, изјавила је предсједница  Удружења „Извор“ Мира Татић.

Припадници  Полицијске станице Србац, поред  редовних професионалних задатака  на очувању безбједности  градјана,   активно се укључују и у бројне хуманитарне активности, медју којима  добровољно давалаштво  крви  има посебно мјесто. Медју њима има  добровољаца који су крв дали више од двадесет пута.

(БН/С. К. )

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Врс

11.08.2021 13:09

Као бивси припадник Муп-а који је стварао ову републику и Муп,сам поносан на ове момке.Свака вам цаст,тако се воли свој народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија Рис

11.08.2021 18:21

А када се угасе камере на улицу па заустављај и отимај 20 марака сиротињи.

Name

Ух

11.08.2021 13:16

Свака цаст на лијепом гесту, али засто цркви? Па ваљда би црква требало да помазе људе у потреби, а не обрнуто. Заиста није увредљив коментар, али има толико много људи медју нама којима треба помоц. Цркви не мањка новца, требали би они да помазу болесне и гладне а не да ми донирамо њима. Понављам, без увреде, мислим исто за сваку вјерску заједницу. Сви ми остављамо код њих новац, редовно, и било би лијепо понекад цути да су и они помогли некоме. Полицајцима свака цаст на гесту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН..

11.08.2021 15:57

РЕ.. УХ. СВАКА ТИ ЧÁСТ ПРИЈАТЕЉУ ТО ЈЕ ПРАВÍ ОДГОВОР... ЗАШТО... ВЈЕРНИКСАМ, АЛИ НИЈЕ БИТНО ТО ВАЖИ ЗА СВЕ ВЈЕРНИК БИЛО КОЈЕ ВЈЕРЕ БÍЛÍ, ОД ЗАВРШЕТКУ РАТА ТОЛИКО ЈЕ ВЈЕРСКИ ОБЈЕКАТ ИЗГРАĎЕНО СВЕ ЗА НÁРОДНЕ ПÁŘЕ ДОК ОБИЧНИ НÁРОД ЧЕКÁ У РЕДОВИМА ЈАВНИХ КУХИЊА ЦРВЕНОГ КРИЖА И ПРЕБИРЕ ПО КОНТЕНАМА ЗА СМЕЧЕ.. ПОНАВЉАМ ДА НЕМÁМ НИШТА ПРОТИВ ИЗГРАДЊЕ И ПОМАГАЊА ВЈЕРСКИ ОБЈЕКАТ АЛИ ТŘЕБА СЕ ОКРЕНУТИ МÁЛО И ИСПАЧЕНОГ ГЛАДНОМ НÁРОДŮ, ДА НÁМ НЕ ОДЛАЗЕ ВАНИ ЗА БОЉИМ ЖИВОТЕМ СЕБЕ И СВОЈЕ ФАМИЛИЈИ, ЈЕР *ЕБЕШ ДРЖАВУ СА ВЈЕРСКИМ ОБЈЕКТИМА КАДА ОСТАНУ ПРАЗНЕ БЕЗ ВЈЕРНИК, БЕЗ НÁРОДА....

Name

Петар

11.08.2021 13:47

И ја волим полицију осим кад изађу пред голорук народ са дугим цјевима да би заташкали неки криминал као што је убиство Давида Драгичевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полиција

11.08.2021 17:51

Ми тебе волимо безобзира сто лазес сам себе и друге око себе