Human gest policajaca: Poklonili nagradu

Na ovogodišnjem tradicionalnom  57. po redu turniru u malom fudbalu „Srbac 2021“, ekipa Policijske stanice Srbac osvojila je drugo mjesto i novčanu nagradu od hiljadu maraka. Srbački policajci su, po ko zna koji put  do sada,  pokazali i humani aspekt svoje profesije, donirajući nagradu  manastiru Osovica i Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama „Izvor“ iz Srpca. 

Republika Srpska 11.08.2021 | 14:48
Human gest policajaca: Poklonili nagradu

Komandir Policijske stanice Siniša Šnjegota, uručio je bratstvu manastira Osovica 500 konvertibilnih maraka, a  druga polovina nagrade uplaćena je na račun  Udruženja „Izvor“.

„Ova donacija nam je dobro došla i mi se od srca  zahvaljujemo  našim policajcima na ovom  humanom gestu, ali i na veoma uspješnoj saradnji i razumjevanju“, izjavila je predsjednica  Udruženja „Izvor“ Mira Tatić.

Pripadnici  Policijske stanice Srbac, pored  redovnih profesionalnih zadataka  na očuvanju bezbjednosti  gradjana,   aktivno se uključuju i u brojne humanitarne aktivnosti, medju kojima  dobrovoljno davalaštvo  krvi  ima posebno mjesto. Medju njima ima  dobrovoljaca koji su krv dali više od dvadeset puta.

(BN/S. K. )

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Vrs

11.08.2021 13:09

Kao bivsi pripadnik Mup-a koji je stvarao ovu republiku i Mup,sam ponosan na ove momke.Svaka vam cast,tako se voli svoj narod.

ODGOVORITE
Name

Sudija Ris

11.08.2021 18:21

A kada se ugase kamere na ulicu pa zaustavljaj i otimaj 20 maraka sirotinji.

Name

Uh

11.08.2021 13:16

Svaka cast na lijepom gestu, ali zasto crkvi? Pa valjda bi crkva trebalo da pomaze ljude u potrebi, a ne obrnuto. Zaista nije uvredljiv komentar, ali ima toliko mnogo ljudi medju nama kojima treba pomoc. Crkvi ne manjka novca, trebali bi oni da pomazu bolesne i gladne a ne da mi doniramo njima. Ponavljam, bez uvrede, mislim isto za svaku vjersku zajednicu. Svi mi ostavljamo kod njih novac, redovno, i bilo bi lijepo ponekad cuti da su i oni pomogli nekome. Policajcima svaka cast na gestu!

ODGOVORITE
Name

BANJALUČANIN..

11.08.2021 15:57

RE.. UH. SVAKA TI ČÁST PRIJATELJU TO JE PRAVÍ ODGOVOR... ZAŠTO... VJERNIKSAM, ALI NIJE BITNO TO VAŽI ZA SVE VJERNIK BILO KOJE VJERE BÍLÍ, OD ZAVRŠETKU RATA TOLIKO JE VJERSKI OBJEKAT IZGRAĎENO SVE ZA NÁRODNE PÁŘE DOK OBIČNI NÁROD ČEKÁ U REDOVIMA JAVNIH KUHINJA CRVENOG KRIŽA I PREBIRE PO KONTENAMA ZA SMEČE.. PONAVLJAM DA NEMÁM NIŠTA PROTIV IZGRADNJE I POMAGANJA VJERSKI OBJEKAT ALI TŘEBA SE OKRENUTI MÁLO I ISPAČENOG GLADNOM NÁRODŮ, DA NÁM NE ODLAZE VANI ZA BOLJIM ŽIVOTEM SEBE I SVOJE FAMILIJI, JER *EBEŠ DRŽAVU SA VJERSKIM OBJEKTIMA KADA OSTANU PRAZNE BEZ VJERNIK, BEZ NÁRODA....

Name

Petar

11.08.2021 13:47

I ja volim policiju osim kad izađu pred goloruk narod sa dugim cjevima da bi zataškali neki kriminal kao što je ubistvo Davida Dragičevića.

ODGOVORITE
Name

Policija

11.08.2021 17:51

Mi tebe volimo bezobzira sto lazes sam sebe i druge oko sebe