Велики повратак Катарине на српски филм

Цона је претеча данашње модерне жене. Заштићена је од стране брата и ту постоји велика братско-сестринска љубав. За то доба она је заиста била жена испред свог времена и потпуна другачија од свих женских ликова које сам у каријери играла - описала је Катарина Радивојевић своју јунакињу Цону, коју тумачи у филму "Нечиста крв - Грех предака".

Забава 11.08.2021 | 09:13
Велики повратак Катарине на српски филм

И заиста, Цона је једина жена која своју судбину држи у својим рукама и живи како жели, без извињавања. Барем до једног тренутка.

Катарина Радивојевић овим се филмом враћа на српски филм, послије 12 година.

“Можда је ово једна од најбољих продукција у којој сам учествовала. Ваљда је вриједило чекати 12 година за овако нешто. Продукција „Тхис анд Тхат“ заиста брине о глумцима и успјела је да направи један овако велики и захтјеван пројекат”, казала је она. Њене ријечи потврђује широк осмијех који је забиљежен током 10. дана снимања филма, које Телеграф.рс ексклузивно објављује.

Подсјетимо, након успјешне фестивалске премијере на Фестивалу европског филма Палић, публика у Србији имаће прилику да филм „Нечиста крв – Грех предака” редитеља Милутина Петровића погледа у Врњачкој бањи, 13. августа, на отварању 45. Фестивала филмског сценарија, у Смедереву, 20. августа на свечаном отварању четвртог Дунав Филм Феста и 22. августа у Нишу, на 56. Фестивалу глумачких остварења - Филмски сусрети. Филм ће се наћи у главном такмичарском програму ова три фестивала. Глумци и екипа филма поклониће се публици након све три фестивалске пројекције.

Београдска биоскопска премијера заказана је за 24. август у Комбанк дворани и дворани Цинеплеxx Галерија Белграде, а биоскопска дистрибуција у Србији и цијелој Европи почиње истовремено, 26. августа, и са великим ишчекивањем биоскопске публике отвара јесењу сезону биоскопа.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гарфилд

11.08.2021 07:51

Ниси морала. Нисмо ни осјетили да те нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.08.2021 12:35

Јел се она удала?