Veliki povratak Katarine na srpski film

Cona je preteča današnje moderne žene. Zaštićena je od strane brata i tu postoji velika bratsko-sestrinska ljubav. Za to doba ona je zaista bila žena ispred svog vremena i potpuna drugačija od svih ženskih likova koje sam u karijeri igrala - opisala je Katarina Radivojević svoju junakinju Conu, koju tumači u filmu "Nečista krv - Greh predaka".

Zabava 11.08.2021 | 09:13
Veliki povratak Katarine na srpski film

I zaista, Cona je jedina žena koja svoju sudbinu drži u svojim rukama i živi kako želi, bez izvinjavanja. Barem do jednog trenutka.

Katarina Radivojević ovim se filmom vraća na srpski film, poslije 12 godina.

“Možda je ovo jedna od najboljih produkcija u kojoj sam učestvovala. Valjda je vrijedilo čekati 12 godina za ovako nešto. Produkcija „This and That“ zaista brine o glumcima i uspjela je da napravi jedan ovako veliki i zahtjevan projekat”, kazala je ona. Njene riječi potvrđuje širok osmijeh koji je zabilježen tokom 10. dana snimanja filma, koje Telegraf.rs ekskluzivno objavljuje.

Podsjetimo, nakon uspješne festivalske premijere na Festivalu evropskog filma Palić, publika u Srbiji imaće priliku da film „Nečista krv – Greh predaka” reditelja Milutina Petrovića pogleda u Vrnjačkoj banji, 13. avgusta, na otvaranju 45. Festivala filmskog scenarija, u Smederevu, 20. avgusta na svečanom otvaranju četvrtog Dunav Film Festa i 22. avgusta u Nišu, na 56. Festivalu glumačkih ostvarenja - Filmski susreti. Film će se naći u glavnom takmičarskom programu ova tri festivala. Glumci i ekipa filma pokloniće se publici nakon sve tri festivalske projekcije.

Beogradska bioskopska premijera zakazana je za 24. avgust u Kombank dvorani i dvorani Cineplexx Galerija Belgrade, a bioskopska distribucija u Srbiji i cijeloj Evropi počinje istovremeno, 26. avgusta, i sa velikim iščekivanjem bioskopske publike otvara jesenju sezonu bioskopa.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Garfild

11.08.2021 09:51

Nisi morala. Nismo ni osjetili da te nema...

ODGOVORITE
Name

re

11.08.2021 14:35

Jel se ona udala?