Најбогатији политичар признао: Убио сам човјека

- Најбогатији политичар у Русији Игор Редкин, посланик у скупштини Камчатке, признао је да је случајно убио човјека на депонији смећа у селу Озерновски.

Свијет 10.08.2021 | 12:53
Најбогатији политичар признао: Убио сам човјека

Вијест је објелоданила његова сарадница Олга Струченко за руску агенцију Тасс. Она је јавности презентовала званично писано саопштење Редкина.

"Другог августа догодила се трагедија у коју сам ја, Игор Редкин, био умијешан упркос другој намјери. Увече сам сазнао да је медвјед лутао по депонији смећа у селу Озерновски. Животиња је била потенцијално опасна по локално становништво. Узео сам пиштољ са циљем да уплашим медвједа. У сумрак сам пуцао у медвједа. Након тога, сазнао сам да је у том подручју рањен локални становник отприлике негдје у исто време. Касније је преминуо у болници", наводи се у његовом саопштењу.

Редкин је рекао да је "спреман да прихвати казну коју ће суд одредити".

Подсјетио је да је дуго био законодавац и да је урадио много тога за ово подручје.

Он је рекао и да вјерује да је права одлука да се суспендује његово чланство у странци "Јединствена Русија" и да напусти изборну кампању како би спријечио трачеве.

(Тањуг) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Лаик

10.08.2021 11:38

Нај љепша два осјећаја су када ти се роди здраво Дијете и када ти је савјест чиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

10.08.2021 12:31

И ти мислиш да ,,брат" говори истину. Ишао пиштољем на медвједа. Бајка у коју ни он невјерује. Доживотна или смртна,ако није Путинов окидач.

Name

Миливоје

10.08.2021 13:12

Какав медвјед,какви бакрачи!Пуцао је из обијести вјероватно пијан,убио човјека и дошао до памети други дан.Једино што му ваља признати да се људски покајао и признао.

Name

Реално

10.08.2021 15:54

Ово су измисљотине ,Руси су нас братски мирољубиви народ,постени и фини !

Name

Јегор

10.08.2021 13:47

Савјест неда мира,паре не могу то купити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма Немој

10.08.2021 19:35

Који разуман цовек иде по ноци да лови медведа на сметљисте па и имао пистољ? А јос је и мања санса да две особе које се и незнају да иду по ноци на сметљисте. Висе је вероватно да је убио цовека и одвукао га на сметљисте.

ОДГОВОРИТЕ