Najbogatiji političar priznao: Ubio sam čovjeka

- Najbogatiji političar u Rusiji Igor Redkin, poslanik u skupštini Kamčatke, priznao je da je slučajno ubio čovjeka na deponiji smeća u selu Ozernovski.

Svijet 10.08.2021 | 12:53
Najbogatiji političar priznao: Ubio sam čovjeka

Vijest je objelodanila njegova saradnica Olga Stručenko za rusku agenciju Tass. Ona je javnosti prezentovala zvanično pisano saopštenje Redkina.

"Drugog avgusta dogodila se tragedija u koju sam ja, Igor Redkin, bio umiješan uprkos drugoj namjeri. Uveče sam saznao da je medvjed lutao po deponiji smeća u selu Ozernovski. Životinja je bila potencijalno opasna po lokalno stanovništvo. Uzeo sam pištolj sa ciljem da uplašim medvjeda. U sumrak sam pucao u medvjeda. Nakon toga, saznao sam da je u tom području ranjen lokalni stanovnik otprilike negdje u isto vreme. Kasnije je preminuo u bolnici", navodi se u njegovom saopštenju.

Redkin je rekao da je "spreman da prihvati kaznu koju će sud odrediti".

Podsjetio je da je dugo bio zakonodavac i da je uradio mnogo toga za ovo područje.

On je rekao i da vjeruje da je prava odluka da se suspenduje njegovo članstvo u stranci "Jedinstvena Rusija" i da napusti izbornu kampanju kako bi spriječio tračeve.

(Tanjug) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Laik

10.08.2021 11:38

Naj ljepša dva osjećaja su kada ti se rodi zdravo Dijete i kada ti je savjest čista.

ODGOVORITE
Name

Srbin

10.08.2021 12:31

I ti misliš da ,,brat" govori istinu. Išao pištoljem na medvjeda. Bajka u koju ni on nevjeruje. Doživotna ili smrtna,ako nije Putinov okidač.

Name

Milivoje

10.08.2021 13:12

Kakav medvjed,kakvi bakrači!Pucao je iz obijesti vjerovatno pijan,ubio čovjeka i došao do pameti drugi dan.Jedino što mu valja priznati da se ljudski pokajao i priznao.

Name

Realno

10.08.2021 15:54

Ovo su izmisljotine ,Rusi su nas bratski miroljubivi narod,posteni i fini !

Name

Jegor

10.08.2021 13:47

Savjest neda mira,pare ne mogu to kupiti.

ODGOVORITE
Name

Ma Nemoj

10.08.2021 19:35

Koji razuman covek ide po noci da lovi medveda na smetljiste pa i imao pistolj? A jos je i manja sansa da dve osobe koje se i neznaju da idu po noci na smetljiste. Vise je verovatno da je ubio coveka i odvukao ga na smetljiste.

ODGOVORITE