Данас облачно и нестабилно вријеме, температура до 33

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити облачно и нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином и највишом дневном температуром до 33 степена Целзијусова.

Република Српска 05.08.2021 | 08:20
Данас облачно и нестабилно вријеме, температура до 33

У току пријеподнева биће облачно и нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином на југозападу, западу и сјеверу, у јужним предјелима и ка истоку такође са пљусковима праћеним грмљавином, а могуће су и локалне непогоде уз појачан вјетар у зони падавина и град.

Током дана и послије подне биће промјенљиво, дијелом претежно сунчано, али и даље мјестимично са кишом, пљуском и грмљавином, углавном од југозапада ка сјеверним предјелима, а није искључен ни локални пљусак у осталим крајевима.

Дуваће умјерен до јак југозападни и западни вјетар, локално на моменте и олујне јачине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од 22 до 29 локално на сјевероистоку и југу и до 33 степена Целзијусова.

Јутрос су киша, пљускови и грмљавина захватили подручје Крајине, југозапада, те централне и сјеверне крајеве, подаци су Федералног хидроеметоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница 14, Дринић 16, Рибник 17, Нови Град, Србац, Вишеград и Фоча 18, Бањалука, Приједор, Зворник и Чемерно 19, Рудо и Мркоњић Град 20, Тузла, Зеница, Шипово, Мраковица и Гацко 21, Добој, Бијељина, Хан Пијесак и Невесиње 22, Соколац 24, Сребреница 25, Требиње и Билећа 26, Сарајево 27, а Мостар 28 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар