Поклон од срца: Фудбалери Дрине у Моззартовим дресовима!

Фудбалски клуб „Дрина“ из Амајлија код Бијељине има традицију дугу чак 73 године. Тренутно се такмиче у Четвртој општинској лиги, а у наредном периоду желе да остваре бољи пласман. До боље позиције на табели могли би да дођу у новој опреми јер им је компанија Моззарт донирала двије гарнитуре дресова. Због тога у овом клубу не крију одушевљење. 

Република Српска 02.08.2021 | 17:23
Поклон од срца: Фудбалери Дрине у Моззартовим дресовима!

-Желим да се захвалим компанији Моззарт на овој великодушној донацији. Реакција играча, свих чланова клуба, али и цијелог нашег села на овај Моззартов потез је феноменална. Нико не може да вјерује да постоји компанија која донира двије нове гарнитуре дресова, онако од срца, а да не траже ништа заузврат - каже капитен ФК Дрина, Амајлије, Микица Благојевић. 

Овај клуб тренутно има само сениорску селекцију, а у наредном периоду планирају да подмладе своје редове млађим играчима којима желе дати шансу да им се придруже. Претходну сезону завршили су на 13. мјесту на табели најниже лиге, а план им је да се у новој сезони боре за бољи пласман, па и прелазак у виши ранг такмичења. До сада су, кажу, до опреме долазили искључиво уз помоћ пријатеља клуба или бивших играча који сада живе у иностранству. Због тога им донација двије нове гарнитуре дресова од регионалног лидера у приређивању игара на срећу много значи и вјерују да ће им донијети нове побједе.

  А Моззарт ће и у будућности наставити да помаже перспективним спортским колективима. Ова компанија, кроз акцију “Нови дресови за нове шампионе” до сада је послала опрему на адресе бројних клубова широм БиХ, а све с циљем подршке развоју домаћег спорта. 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свака част

02.08.2021 22:30

Стварно свака част и момцима који играју и моцарту

ОДГОВОРИТЕ