Poklon od srca: Fudbaleri Drine u Mozzartovim dresovima!

Fudbalski klub „Drina“ iz Amajlija kod Bijeljine ima tradiciju dugu čak 73 godine. Trenutno se takmiče u Četvrtoj opštinskoj ligi, a u narednom periodu žele da ostvare bolji plasman. Do bolje pozicije na tabeli mogli bi da dođu u novoj opremi jer im je kompanija Mozzart donirala dvije garniture dresova. Zbog toga u ovom klubu ne kriju oduševljenje. 

Republika Srpska 02.08.2021 | 17:23
Poklon od srca: Fudbaleri Drine u Mozzartovim dresovima!

-Želim da se zahvalim kompaniji Mozzart na ovoj velikodušnoj donaciji. Reakcija igrača, svih članova kluba, ali i cijelog našeg sela na ovaj Mozzartov potez je fenomenalna. Niko ne može da vjeruje da postoji kompanija koja donira dvije nove garniture dresova, onako od srca, a da ne traže ništa zauzvrat - kaže kapiten FK Drina, Amajlije, Mikica Blagojević. 

Ovaj klub trenutno ima samo seniorsku selekciju, a u narednom periodu planiraju da podmlade svoje redove mlađim igračima kojima žele dati šansu da im se pridruže. Prethodnu sezonu završili su na 13. mjestu na tabeli najniže lige, a plan im je da se u novoj sezoni bore za bolji plasman, pa i prelazak u viši rang takmičenja. Do sada su, kažu, do opreme dolazili isključivo uz pomoć prijatelja kluba ili bivših igrača koji sada žive u inostranstvu. Zbog toga im donacija dvije nove garniture dresova od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću mnogo znači i vjeruju da će im donijeti nove pobjede.

  A Mozzart će i u budućnosti nastaviti da pomaže perspektivnim sportskim kolektivima. Ova kompanija, kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione” do sada je poslala opremu na adrese brojnih klubova širom BiH, a sve s ciljem podrške razvoju domaćeg sporta. 

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svaka čast

02.08.2021 22:30

Stvarno svaka čast i momcima koji igraju i mocartu

ODGOVORITE