Беливук направио хаос у ћелији, викао и пријетио

Тужилаштво за организовани криминал подигло је јуче оптужницу против Вељка Беливука и Марка Миљковића и преосталих 29 чланова њихове криминалне групе због сумње да су починили најмонструозније злочине.

Србија 31.07.2021 | 18:48
Беливук направио хаос у ћелији, викао и пријетио

За Беливука и Миљковића према незваничним информацијама затражена је доживотна робија што је наводно Беливука до те мере разбеснело да је урлао и нападао цимере у својој ћелији!

Оптужница која је написана на неколико стотина страна са свим доказима и осталим оптужбама упућена је у суд на потврђивање.

Монструозна екипа Веље Невоље у овом тренутку се терети за пет убистава, нелегално држање и растурање наркотика и оружја, отмицу и силовање. Оптужница <а хреф="хттпс://www.курир.рс/црна-хроника/3736739/цале-месецима-доводио-зртве-на-клање-у-ритопек" таргет="_бланк" рел="ноопенер">садржи детаљне описе стравичних злочина међу којима су убиства у "кући смрти" у Ритопеку.

Беливук према незваничним сазнањима београдских медија није добро примио информацију о подизању оптужнице.

- До последњег тренутка надао се да ће уз помоћ својих пријатеља споља да се извуче на слободу. Међутим, кад је примио информацију о оптужници, најпре је почео да урла у ћелији и да псује, а затим је насрнуо и на једног од својих цимера који је покушао да га смири - наводи извор Ало упућен у дешавања.

Веља Невоља је према његовим речима све време викао и претио.

- Викао је: "Неће вам ово проћи!" Није јасно коме се тачно обраћао. За разлику од њега остали ухапшени су занемели јер су схватили да је заиста крај и да највероватније већина њих деценијама неће бити на слободи и неће видети светлост дана - тврди извор.

Према најновијим информацијама Тужилаштво ће тражити од суда да оптуженима продужи притвор још 30 дана будући да им истиче у понедељак 2. августа.

- Суд треба да потврди оптужницу, а није искључено да ће бити допуњавана - тврди извор из истраге.

На списку жртава клана Беливук - МИљковић нашли су се Пинк пантер Милан Љепоја, Александар Глигоријевић Пуки, Горан Величковић Гокси, Лазар Вукићевић и Здравко Радојевић. Сумња се да су сви завршили у кући смрти где су мучени, касапљени и убијани на најбруталнији начин.

Поред оружја и дроге у кући је <а хреф="хттпс://www.курир.рс/црна-хроника/3735985/познати-детаљи-сукоба-беливука-и-милосевица" таргет="_бланк" рел="ноопенер">заплењена и машина за млевења меса у којој су припадници групе млели своје жртве које су претходно касапили на најситније делове.

Полиција је дошла и до фотографија на којима Беливук и његови пајтоси позирају насмејани поред измучених и искасапљених жртава. Фотографије су скинуте с аапликације "Скај" коју су чланови екипе користили за међусобну комуникацију.

(Курир)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ПТПЦ

31.07.2021 18:08

Овај да је раније родјен послала би га дрзавна безбедност Србије у БиХ и Хр да ратује, као сто су Аркана и Легију слали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Птсс

31.07.2021 19:08

"Птпц" је као психички поремећај птсс. Јесу, вала, психипате исламофобске!

Name

ПТПЦ(латиница)

31.07.2021 19:10

А како знаш да га неће искоростити за неке прљаве работе у БиХ?

Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

31.07.2021 21:08

РЕ "Легија" је господин, за "Аркана", а и ове клошаре као што је и овај Веља. Бар је био професионални војник, у то вријеме, ови му "војно" нису ни до глежњева. А и те из "врха" државе, који су га тада слали по разним ратиштима, па му онда "фино" обезбједили смјештај до 76. године (мада можда буде и ревизије, већ следеће године). Они се извукли сви, троше паре, не одговарају за своја "дјела". Што ће, када може он, за њих све.

Name

Реалиста

01.08.2021 11:38

Нешто као Рамуш Харадинај, Насер орић? Аркана нико није слао, он је сам ишао и пљачкао. Видиш, сви народи на планети имај своје злочинце а и крвнике.

Name

Бар је обезбедио породицу

31.07.2021 19:50

Нека робија за злоцине али посто изгледа нико не поставља питање поријекла његове имовине. Вјероватно је зестоко обезбедио дјецу и зену да не морају ниста радити до краја зивота. Па и то је неки резултат у зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзо

01.08.2021 04:08

Ххххх