Нину и Леку поново зближио скандал !?

Нина Радуловић ужива у Црној Гори, одакле сваки час зове свог бившег мужа Бранислава Лечића! Како тврде добро упућени извори, Радуловићева не скида осмех са лица када прича са Леком.

Забава 30.07.2021 | 18:34
Нину и Леку поново зближио скандал !?

Нина је усликана како ћаскала са бившим мужем и изгледали су веома блиски.

- Нина и Лека су у сјајним односима. Чују се свакодневно по неколико пута. Она га редовно зове због њиховог сина. Говори му шта је мали јео, како је провео дан, саветује са са Браниславом када је дечак непослушан. Понашају се као да су у браку, иако већ годинама нису заједно - рекао је извор који је смештен у истом хотелу где и Нина.

Према тврдњама упућених, Радуловићеву и Лечића зближио је скандал који је избио када га је Данијела Штајнфелд оптужила за силовање. Нина му је тада пружила безрезервну подршку, што је Браниславу много значило. Иако су и до тада били у нормалним односима, после те аферу су у сјајним.

Осим сина, водитељка је на море повела и мајку, али и другарицу Аниту Лазић, иначе ћерку Снежане Савић.

- Кад год њих две желе увече негде да изађу, Нинина мајка води рачуна о Лаву. Баки никада ништа није тешко за њега, а Лав је обожава. Нина је увек насмејана, сија када је син поред ње. Виђам је стално у друштву једног момка средњих година. Увек весело ћаскају, она му се осмехује, понекад се заједно и купају, али нисам их видео да се додирују или љубе. Можда јој је то само пријатељ.

Иначе, Нина је смештена у једном хотелу на Словенској плажи. Водитељка свакодневно хвали овај смештај на свом Инстаграм налогу.

(курир.рс/информер Фото: Марина Лопичић)

Коментари / 0

Оставите коментар