Ninu i Leku ponovo zbližio skandal !?

Nina Radulović uživa u Crnoj Gori, odakle svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića! Kako tvrde dobro upućeni izvori, Radulovićeva ne skida osmeh sa lica kada priča sa Lekom.

Zabava 30.07.2021 | 18:34
Ninu i Leku ponovo zbližio skandal !?

Nina je uslikana kako ćaskala sa bivšim mužem i izgledali su veoma bliski.

- Nina i Leka su u sjajnim odnosima. Čuju se svakodnevno po nekoliko puta. Ona ga redovno zove zbog njihovog sina. Govori mu šta je mali jeo, kako je proveo dan, savetuje sa sa Branislavom kada je dečak neposlušan. Ponašaju se kao da su u braku, iako već godinama nisu zajedno - rekao je izvor koji je smešten u istom hotelu gde i Nina.

Prema tvrdnjama upućenih, Radulovićevu i Lečića zbližio je skandal koji je izbio kada ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Nina mu je tada pružila bezrezervnu podršku, što je Branislavu mnogo značilo. Iako su i do tada bili u normalnim odnosima, posle te aferu su u sjajnim.

Osim sina, voditeljka je na more povela i majku, ali i drugaricu Anitu Lazić, inače ćerku Snežane Savić.

- Kad god njih dve žele uveče negde da izađu, Ninina majka vodi računa o Lavu. Baki nikada ništa nije teško za njega, a Lav je obožava. Nina je uvek nasmejana, sija kada je sin pored nje. Viđam je stalno u društvu jednog momka srednjih godina. Uvek veselo ćaskaju, ona mu se osmehuje, ponekad se zajedno i kupaju, ali nisam ih video da se dodiruju ili ljube. Možda joj je to samo prijatelj.

Inače, Nina je smeštena u jednom hotelu na Slovenskoj plaži. Voditeljka svakodnevno hvali ovaj smeštaj na svom Instagram nalogu.

(kurir.rs/informer Foto: Marina Lopičić)

Komentari / 0

Ostavite komentar