Приједор: Погинуо малољетник возећи квад

 - Малољетно лице из Приједора преминуло је од повреда задобијених у саобраћајној несрећи, када је, управљајући четвороточкашем, слетјело с коловоза, саопштено је из Полицијске управе /ПУ/ Приједор.

Република Српска 30.07.2021 | 10:00
Приједор: Погинуо малољетник возећи квад

Полицији је синоћ у 21.10 часова пријављено да се на некатегорисаном путу у насељу Велико Паланчиште у Приједору догодила саобраћајна несрећа у којој је смртно страдало једно лице.

У присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор извршен је увиђај.

Малољетно лице је усљед задобијених повреда преминуло у приједорској болници.

"ПУ Приједор апелује на возаче да поштују саобраћајна правила и прописе и да прилагоде брзину условима на коловозу. Посебан апел упућујемо бициклистима и мотоциклистима да се придржавају прописаних правила учествовања у саобраћају и родитељима да обрате дужну пажњу на малољетна лица која су учесници у саобраћају", наводи се у саопштењу. 

(Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сиктер море

30.07.2021 09:16

Данашњи родитељи све удобровољавају дјеци, а кад се деси трагедија онда је неко други крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удивољавање

30.07.2021 10:05

Треба удовољити њиховим жељама које се могу испунили, зашто да не? "квад" је требао да вози отац, мајка или неки старији рођак заједно са дјететом. У вријеме када је све доступно свима, зашто дјетету бранити било шта што му неће наштетити? Осим дроге, цигара, алкохол и др опијата, наравно. Јер ако се брани нешто, онда ће дјете у тајности нешто хтјети да проба и катастрофа ће бити већа, попут ове. Треба причати са дјецом, учити их, упозоравати их. Неке ствари треба да пробају али заједно са одраслима, попут ове вожње 4-точкаша...

Name

Назалост

30.07.2021 11:46

Оваквих вијести има све висе.Туга.Сауцесце породици.

Name

Приједор

30.07.2021 12:51

Била сам у болници тог тренутка када је тај дјечак душа мала довежен у болницу. Чула сам и видјела када је родитељима доктор саопштио да је дјечак преминуо. То што сам видјела и чула шта се радило од родитеља и пратње која је с њима дошла немогу вам описати. Плакала сам с њима. Синоћ нисам спавала никако стално ми пред очима слика тог дјечака. А данас нисам способна низашта. Родитељима нека Бог да снаге да то издрже. А мали дјечак нека живи с Андјелима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

3X3

30.07.2021 15:09

За дијете је лопта, тренинзи, највисе бицикло. Ако му дас мотор, квад и сл одма му купи и гробно мјесто.

ОДГОВОРИТЕ