Prijedor: Poginuo maloljetnik vozeći kvad

 - Maloljetno lice iz Prijedora preminulo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, kada je, upravljajući četvorotočkašem, sletjelo s kolovoza, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Prijedor.

Republika Srpska 30.07.2021 | 10:00
Prijedor: Poginuo maloljetnik vozeći kvad

Policiji je sinoć u 21.10 časova prijavljeno da se na nekategorisanom putu u naselju Veliko Palančište u Prijedoru dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradalo jedno lice.

U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor izvršen je uviđaj.

Maloljetno lice je usljed zadobijenih povreda preminulo u prijedorskoj bolnici.

"PU Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu. Poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju", navodi se u saopštenju. 

(Srna) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sikter more

30.07.2021 09:16

Današnji roditelji sve udobrovoljavaju djeci, a kad se desi tragedija onda je neko drugi kriv.

ODGOVORITE
Name

Udivoljavanje

30.07.2021 10:05

Treba udovoljiti njihovim željama koje se mogu ispunili, zašto da ne? "kvad" je trebao da vozi otac, majka ili neki stariji rođak zajedno sa djetetom. U vrijeme kada je sve dostupno svima, zašto djetetu braniti bilo šta što mu neće naštetiti? Osim droge, cigara, alkohol i dr opijata, naravno. Jer ako se brani nešto, onda će djete u tajnosti nešto htjeti da proba i katastrofa će biti veća, poput ove. Treba pričati sa djecom, učiti ih, upozoravati ih. Neke stvari treba da probaju ali zajedno sa odraslima, poput ove vožnje 4-točkaša...

Name

Nazalost

30.07.2021 11:46

Ovakvih vijesti ima sve vise.Tuga.Saucesce porodici.

Name

Prijedor

30.07.2021 12:51

Bila sam u bolnici tog trenutka kada je taj dječak duša mala dovežen u bolnicu. Čula sam i vidjela kada je roditeljima doktor saopštio da je dječak preminuo. To što sam vidjela i čula šta se radilo od roditelja i pratnje koja je s njima došla nemogu vam opisati. Plakala sam s njima. Sinoć nisam spavala nikako stalno mi pred očima slika tog dječaka. A danas nisam sposobna nizašta. Roditeljima neka Bog da snage da to izdrže. A mali dječak neka živi s Andjelima.

ODGOVORITE
Name

3X3

30.07.2021 15:09

Za dijete je lopta, treninzi, najvise biciklo. Ako mu das motor, kvad i sl odma mu kupi i grobno mjesto.

ODGOVORITE