Бијељина: Након свађе, изрешетао му аутомобил

Вања Р. (47) из Бијељине ухапшен је због сумње да је из пиштоља пуцао на суграђанина Синишу П. (35) намјеравајући да га убије због нерашчишћених рачуна који је овај двојац наводно имао, сазнаје “Глас Српске”.

Република Српска 08.07.2021 | 09:20
Бијељина: Након свађе, изрешетао му аутомобил

Окршај се догодио у уторак у бијељинској улици Душана Барањина, када је, према незваничним информацијама, Вања Р. пуцао из пиштоља у аутомобил којим је управљао Синиша П, након чега је побјегао.

Пуцњави је, наводно, претходила свађа старих криминалних ривала.

- Њих двојица припадају различитим криминалним клановима са овог подручја и одраније су познати полицији по разним кривичним дјелима. Наводно су и раније имали сукобе и окршаје те није чудно да су запуцали један на другог - испричао је извор додајући да је овај напад највјероватније ескалирао због нерашчишћених рачуна које су имали.

Синиша П. је напад пријавио полицији и казао да је Вања Р. из свог возила пуцао на његов аутомобил, при чему су меци оштетили врата са возачеве и сувозачеве стране, али да није повријеђен. Како сазнајемо, полиција је на његовом аутомобилу пронашла четири рупе од метака.

У Полицијској управи (ПУ) Бијељина потврдили су да им је пуцњава пријављена у 18.45 сати те да је осумњичени убрзо ухапшен.

- На терен су послате патроле, а брзом реакцијом полицијских службеника В. Р. је пронађен у Љељенчи код Бијељине, гдје је и ухапшен - казали су у ПУ Бијељина не износећи детаље.

На увиђају је, поред полицијских службеника, био присутан и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бијељина.

Како су истакли у полицији, наводећи иницијале, Вања Р. је јучер уз извјештај за покушај убиства предат Окружном тужилаштву у Бијељини, у којем ће након испитивања осумњиченог одлучити да ли ће бити предложена мјера притвора.

(Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ветеран

08.07.2021 07:48

Па у затвор са њима,нека се тамо бију.Ако се зна да припадају криминалним клановима и са безброј кривицних пријава како могу бити на слободи да пуцају по граду и доводе у опасност зивоте градјана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

08.07.2021 08:17

Питај надлезне у Бијељини

Name

Занимљиво

08.07.2021 08:25

Да данас свака фукара носи пиштољ, а када поштен Човјек оде да извади дозволу, нађу хиљаду разлога да му је не издају. Штета што у међусобном обрачуну нису обојица настрадала ,јер ће они у будућности направити неко зло, то је неминовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

08.07.2021 08:57

Нека полиција одговори ко је запалио Вањи ауто? Можда се због тога дешавају обрачуни,вријеме је и било. Сваку ноћ паљевине а Полиција, Тужилаштво и Град Бијељина понашају се као да је то нормално и прихватљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

08.07.2021 09:03

Друштво сноси велики дио кривице за посрнуће појединаца. Вања је, као малољетан, био учесник одбрамбено отаџбинског рата од самог почетка до краја. Да је друштво таквим људима нашло адекватно мјесто, велики број њих би били узорни грађани. Они су искориштени и одбачени као крпе. Ово друштво је дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза?

08.07.2021 10:32

Па учествовали су И малољетни припадници Армије РБиХ И онда кад нешто случно ураде, терористи!? Само што су Бошњаци? Ово је тероризам И ништа друго, зар не?

Name

Бн

09.07.2021 07:32

Управо тако...искориштен и одбачен.

Name

Свима криминалцима

08.07.2021 14:28

Је мјесто иза ресетака а не на слободи и да се бозикају и висе по угоститељским објектима..

ОДГОВОРИТЕ