СДС кренуо у акцију у Бањалуци: "Сачувај глас" (ВИДЕО)

- Сви треба да имају право избора а важно је за кога гласате, поручио је Радовић, наглашавајући да се мора стати у крај изборним преварама. СДС има спреман програм економског спаса и опоравка Републике Српске...

Република Српска 03.07.2021 | 12:37
СДС кренуо у акцију у Бањалуци: "Сачувај глас" (ВИДЕО)

Подјелом летака на тргу Крајине у Бањалуци Српска демократска странка озваничила је почетак акције "Сачувај глас". Циљ је, кажу у овој странци, обезбједити слободне, фер и демократске изборе.

''Ми желимо да кроз ову акцију укажемо грађанима да постоји могућност избора, да не треба насједати на притиске власти и владајуће коалиције која на неки начин уцјењује грађане пословима како би дали свој глас њима. Ми желимо да пошаљемо поруку да грађани гласају за програм и за људе који могу да спроведу тај програм'', изјавио је потпредсједник СДС-а и први човјек ове странке у Бањалуци Милан Радовић

- Сви треба да имају право избора а важно је за кога гласате, поручио је Радовић, наглашавајући да се мора стати у крај изборним преварама.

Српска демократска странка има спреман програм економског спаса и опоравка Републике Српске који ће на наредним изборима понудити грађанима.

''Ситуација у којој се налазимо је да нам дјеца и млади одлазе, стручни кадрови одлазе, ми управо нудимо супротно, останак људи овдје, стварање и креирање средње класе која може са својом платом веома добро да живи. Ово данас што имамо је сушта супротност онога што народ жели'', рекао је Радовић.

Акција ''Сачувај глас'' симболично је почела од Бањалуке а план је да се реализује широм Српске. У СДС-у најављују да ће наставити са активностима како би странку још више оснажили и приближили народу. 

(БН)

 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Марко

03.07.2021 11:11

СВАКА ЧАСТ МИЛАНЕ И ТРЕБАО ЈЕ НЕКО КАО ТИ НА ТОМ МЈЕСТУ! До побједе ових ПРЕВАРАНАТА за које сам и ја гласао,нажалост!ПРЕВАРИЛИ СУ НАС СВЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

03.07.2021 14:23

Цовјек није из Бл!

Name

Луле.

03.07.2021 11:26

Морате објаснити грађанима да поштене раднике, запослене у јавним институцијама, а посебно стручне нећете излагати прпблемима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јане

03.07.2021 12:15

Што би имали проблем поштени и стручни радници? Ни једна власт прије Секте то није потенцирала, само ови што су умјесто изградње институција правили партијску мрежу за извлалење новца и куповину гласова.

Name

Ре Луле

03.07.2021 12:35

Са изузетком неколицине радника који су вец пред пензијом, не постоје постени радници у јавним установама. И дјеца знају да вец двадесетак година није расписан ни један фер и постен конкурс, дакле сваки радник на будзету, без изузетка и по дефиницији не мозе бити постен јер је засновао радни однос на принципима непотизма и корупције. Потпуно је небитно како и колико сте сколовани, као сто је небитно и то сто имате (неосноване) идеје о себи као постеним радницима. Сви, али сви, сте добили посао преко везе сто вас цини непостенима подједнако као и оне који су вам посао дали. Да сте постени, и да сте постено заслузили и добили радно мјесто, не бисте се сада пласили "проблема". Ви будзетски радници сте веце зло од политицара, јер замисљате како сте постени, образовани, и цивилизовани, одрзавате масинерију која дрзи на власти највеце криминалце у историји. Заслузили сте, постено, све проблеме који вас цекају у блиској будуцности.

Name

Милан

03.07.2021 11:40

Пуна подршка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демократија

03.07.2021 11:50

Управо сам на сајту БН телевизијие коментарисао тему која је била везана за тему феста на Мањацикада сам говорио да уцењивање запослених у УКЦ Бањалука у протеклих цетири године сви добро знамо о цему се рад,. У ову тему сам укљуцио да постоје друге уцене попут претње отказима уколико не гласају за владајуцу партију. Ми као градјани имамо право на своје мисљење и став и да гласамо за партију која заслузује за бољу будуцност Републике Српске. Владајуца партија покусава на све нацине колко толко дузе да се задрзе у фотељи само да имају своје богаство висе пара ниста друго, а градјане да оставе у беди и сиромаству, зато морамо слободно да бирамо и да имамо свој став и мисљење, а не да се гласа под уценом и да се гласа за паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

03.07.2021 11:57

Овако несто требате направити и у Истоцном дијелу Републике Српске . Тамо су људи бас отудјени и веома заостали. Зиве сиромасно. Теско це и схватити поенту , али бар неколико када би, корисно је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.07.2021 13:51

Заостао си ТИ.говори у своје име,а не у уме другога.Срамота.

Name

РЕ Исток

04.07.2021 09:17

Ма немој?

Name

Бања Лука

03.07.2021 12:44

Браво Радовицу,само напријед до конацне побједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

03.07.2021 14:26

Тооо

Name

Бонго

03.07.2021 12:47

Јасно ти је да си потрошен од некадашњег Ронхила остаде само пикавац. Оно шфо су Амери тражили испунио си до краја. Сада ће неки други милорад доћи да уради задњи корак и њему ће дати да пљачка као и ти када остваре своје накане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

03.07.2021 13:35

Свака част Милане,народ је прогледао све се полако окреће против црвене секте.

ОДГОВОРИТЕ