Ћерке Кривокапића: Тјерају нас да напустимо Србију!

Ћерке премијера Црне Горе Здравка Кривокапића упутиле су данас медијима саопштење.

Регион 29.06.2021 | 18:49
Ћерке Кривокапића: Тјерају нас да напустимо Србију!

Наводи се да се, након писања појединих београдских таблоида и "хајке која је покренута" на њихову породицу, а од данас и на њих две лично, не осећају сигурно и да су о свему обавестиле црногорске институције које се баве безбедношћу.

Оне додају да је страшно да их неко тера да напусте Србију.

"Са неизмерним жаљењем констатујемо да је хајка која је покренута на нашу породицу, од данас и на нас две лично, учинила да се не осећамо сигурно и да је наш даљи боравак у Србији за нас неизвестан", навеле су ћерке црногорског премијера.

Наглашавају да су о свему обавестиле институције које се баве безбедношћу у ЦГ.

"Тренутно смо у ЦГ, а да ли ћемо напустити Србију и Београд одлучићемо након консултација са породицом и службама које у ЦГ процењују нашу безбедност", навеле су оне.

Кривокапићеве кћерке додају да разумеју да политика на Балкану понекад подразумева и понеку тежу реч, али, наводе, да то што се кроз медије у Србији ради њиховој породици, више није политика.

"То је чист линч. Нас нико није терао да одемо у Београд и почнемо да се професионално остварујемо. Учиниле смо то из љубави. Зато је страшно да нас сада неко тера да напустимо државу и град које смо волели као своје", навеле су оне.

Наводе да желе да захвале свим пријатељима у Србији, свим добрим људима који су их звали да им пруже подршку и кажу да су добродошле у Србији.

"Ту Србију и тај Београд смо зато и изабрале за место у којем желимо да живимо", наводе оне.

(Тањуг)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Муње

29.06.2021 16:55

Па када Црногорци толико волите Београд и да живите темо, што потирете све српско у ЦГ? Зашто сте остали код куће нс референдуму за отцјепљење и улазак у НАТО?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муње

29.06.2021 21:47

Па нису они потирали лично! Идиоте!

Name

Да али

30.06.2021 07:15

Какве су то..јунацине..да пријете омладини ција год да је

Name

Кћерке Кривокапића

29.06.2021 18:33

Када Србија бесплатно школује и стипендира .лечи.бесплатан превоз.Док смо у Србији онда смо срби Кад завршимо школовање онда смо монтенегро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупост

01.07.2021 09:18

Нек буде шта ко хоце али је глупост пријетити било икоме. Пустите омладину нек живе свој миран живот.

Name

Велики Периша

29.06.2021 18:56

Само ви идите одакле сте и дошле, издајице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

30.06.2021 03:16

Па из Србије од доброг живота, демократије и првих мјеста у Европи у економији, бјеже и Срби. Ништа чудно, а економски су тигар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

михаил

30.06.2021 05:00

Јадо.Није он крив ,него ,српски народ који се асимилирао у црногорце па су сада мањина. Србину дај мало пара и купио си слугу. Тако су турци владали 500 година .Додик и Мило владају 30 година . Од како је досао на место премијера јадника само леци сопствене и породицне фрустрације .

ОДГОВОРИТЕ